Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
@Krisa Existují i jiné možnosti komunikace než FB ;-) (se spolužáky se dá kontaktovat přes web spolužáci.cz)
Ale nejsem odpůrce ksichtoknihy, jenom nemám žádné přátelé. :twisted:
Kdybych o svůj účet na FB přišla, tak plakat nebudu, ale asi bych si založila nový - mám pár lidí, se kterými komunikuji dost často a nemůžeme se pravidelně vídat osobně (HK a Brno je celkem z ruky) a FB je přece jenom levnější než SMS nebo telefonování.
Na přezdívky nedám dopustit. Tuhle mě kontaktovala bývalá kolegyně z práce, protože viděla moje jméno na idnesu a chtěla se do mě pustit kvůli nějakému názoru. :-D
Já bych to udělal radši než skenovat svou občanku
osobne som absolútne nehľadal 3D verziu, naopak prepojenie na comp/USB je nutnosť, smart tv je zaujímavá pridaná hodnota.
Pokud se nemýlím, tak mám v kolonce náboženství vepsáno "Ludmila Žemberyová", tak už asi stejně budu v seznamu na likvidaci, takže mi už nějaké sledování může být úplně jedno ;)
Tym som chcela len naznacit, ze z tvojich prispevkov mam dojem, ze nie si ziaden pokutny mafianik, ktory sa moze obavat o svoj zivot ;)