TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1115116118120121362

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Nevada Vždyť ta průpovídka je boží :D

@Dreamer Síla - Vášeň - Nebezpečí :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Přesně toho jsem se bála. Xena je neskutečná blbost. Byť jsem taky asi dvě série sledovala, tak tu velkou oblibu prostě nechápu. Něco tak otřesného se hned tak nevidí. I ta znělka je hrozná ;)
    Po hudební stránce mají skvělou úvodní znělku taky Stargate SG-1, Akta X a moje pak moje osobní úchylka - MacGyver.

@alek
    Někdy zkus pro srovnání tu anglickou verzi. Sice vzhledem k roku vzniku už působí lehce archaicky, ale je dokonalá. U US jsem teprve u 5. epizody, ale zatím to u mě dojmu svého předchůdce nedosáhlo :)
    @Nevada Xena i Hercules jsou neuvěřitelné blbsti, stejně jako Komisař Rex a Doktorka Quinnová! Ale když tyhle 4 seriály prostě patří k mému dětství - Xenu a Hercula dávali přesně ve chvíli, když jsme přiběhli ze školy a než jsme pak zase běželi na trénink; Dr. Quinnovovu dávali v pátek v 8 a děsně jsme se na to celý týden těšili, protože tam byl vlk a Byron Sully, který uměl házet tomahawkem; Rexe jsme sjížděli, protože tam byl pes, kterej vždycky vrchnímu blbovi sežral housku se salámem. Bylo mi 10 a tyhle seriály jsem neskutečně žrala! :D
  • @Krisa asi tak, ještě bych přidala Doktora z Hor, Knight Rider a časem by mě určitě napadla ještě tuna dalších vymýváren mozku, které jsem v té době děsně žrala :D
    @Dreamer Seriály Doktor z Hor i Knight Rider mne minuly, ale je spousta pitomostí, na které jsem se koukala a teď by mi přišly naprosto příšerné.
    Minulý víkend jsem viděla kousek Pipi Dlouhé Punčochy - jako malá jsem ji ve školce žrala. To bylo tááák blbý, to se fakt nedalo dokoukat :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A zabudli ste na MASH. Ten mal IMHO tiež veľmi zaujímavú znelku.
    @Krisa
    Nj, asi všechny seriály mají něco, kvůli čemu by se daly označit za blbosti. Herkules (ten měl aspoň solidní ty úvodní filmy) a hlavně Xena jsou ultrablbosti.

Mě hlavně trochu nakrklo, že Dreamer tady nahodila skvělé úvodní znělky a Ty jsi to pohotově zabila jedním z nejhorších, co televize kdy stvořily ;)
  • upraveno 9. března 2013
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. března 2013
  • @Nevada O to jde. Milion variací na "Za stínem světlo najdeš...". A ta úvodní znělka je naprosto tragická, tak jako u většiny Českých seriálů.
  • @Nevada Noir je bezva, ale Madlax už se mi tolik nelíbilo. Přišlo mi to strašně podobné s Noir spíš jako by jen vyměnili postavy a jedeme dál. A mimochodem, proč nemáš ráda Chloe?
  • V Ulici vždycky hraje hudba z Mafie =D
  • Tak už jsem si vzpomněl koho mi to ta Lagertha tolik připomíná. Brunhildu z Písně o Nibelunzích.
  • @Edem Neříkám, že to bude konec všech Vikingů, ale Jarla asi jo. Taky záleží, jak moc se chtějí držet reality (a nakonec ten seriál třeba bude o plavbě do Ameriky).
  • Dokoukán druhý díl Vikingů.

1) Koho tam hrál Vladimír Kulich? (hrál i ve Filmu Vikingové, takový vysoký blonďák) když jsem sledoval první díl, tak mě napadlo že už tam chybí jenom on. :D
    2) Ragnar se od prvního dílu hodně zlepšil.
    3) Lagertha je úžasná.
    4) Rollo je korunovaný debil.
    5) Kdo chce spát s Jarlovou ženou?
    6) Kněží byly ukázáni jako nehorázní tupci.

Měním názor, prozatím k lepšímu.
    -
    upraveno 9. března 2013
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 9. března 2013
    a to si uz nitko nespomenul na
    Firefly ?
    www.youtube.com/watch?v=7DiWxcilWtU
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.