Přesně toho jsem se bála. Xena je neskutečná blbost. Byť jsem taky asi dvě série sledovala, tak tu velkou oblibu prostě nechápu. Něco tak otřesného se hned tak nevidí. I ta znělka je hrozná ;)
Po hudební stránce mají skvělou úvodní znělku taky Stargate SG-1, Akta X a moje pak moje osobní úchylka - MacGyver.
@alek Někdy zkus pro srovnání tu anglickou verzi. Sice vzhledem k roku vzniku už působí lehce archaicky, ale je dokonalá. U US jsem teprve u 5. epizody, ale zatím to u mě dojmu svého předchůdce nedosáhlo :)
@Nevada Xena i Hercules jsou neuvěřitelné blbsti, stejně jako Komisař Rex a Doktorka Quinnová! Ale když tyhle 4 seriály prostě patří k mému dětství - Xenu a Hercula dávali přesně ve chvíli, když jsme přiběhli ze školy a než jsme pak zase běželi na trénink; Dr. Quinnovovu dávali v pátek v 8 a děsně jsme se na to celý týden těšili, protože tam byl vlk a Byron Sully, který uměl házet tomahawkem; Rexe jsme sjížděli, protože tam byl pes, kterej vždycky vrchnímu blbovi sežral housku se salámem. Bylo mi 10 a tyhle seriály jsem neskutečně žrala! :D
@Krisa asi tak, ještě bych přidala Doktora z Hor, Knight Rider a časem by mě určitě napadla ještě tuna dalších vymýváren mozku, které jsem v té době děsně žrala :D
@Dreamer Seriály Doktor z Hor i Knight Rider mne minuly, ale je spousta pitomostí, na které jsem se koukala a teď by mi přišly naprosto příšerné. Minulý víkend jsem viděla kousek Pipi Dlouhé Punčochy - jako malá jsem ji ve školce žrala. To bylo tááák blbý, to se fakt nedalo dokoukat :D
@Krisa Nj, asi všechny seriály mají něco, kvůli čemu by se daly označit za blbosti. Herkules (ten měl aspoň solidní ty úvodní filmy) a hlavně Xena jsou ultrablbosti.
Mě hlavně trochu nakrklo, že Dreamer tady nahodila skvělé úvodní znělky a Ty jsi to pohotově zabila jedním z nejhorších, co televize kdy stvořily ;)
@Nevada Noir je bezva, ale Madlax už se mi tolik nelíbilo. Přišlo mi to strašně podobné s Noir spíš jako by jen vyměnili postavy a jedeme dál. A mimochodem, proč nemáš ráda Chloe?
@Edem Neříkám, že to bude konec všech Vikingů, ale Jarla asi jo. Taky záleží, jak moc se chtějí držet reality (a nakonec ten seriál třeba bude o plavbě do Ameriky).
1) Koho tam hrál Vladimír Kulich? (hrál i ve Filmu Vikingové, takový vysoký blonďák) když jsem sledoval první díl, tak mě napadlo že už tam chybí jenom on. :D 2) Ragnar se od prvního dílu hodně zlepšil. 3) Lagertha je úžasná. 4) Rollo je korunovaný debil. 5) Kdo chce spát s Jarlovou ženou? 6) Kněží byly ukázáni jako nehorázní tupci.
Komentáře
@Dreamer Síla - Vášeň - Nebezpečí :D
@alek
Někdy zkus pro srovnání tu anglickou verzi. Sice vzhledem k roku vzniku už působí lehce archaicky, ale je dokonalá. U US jsem teprve u 5. epizody, ale zatím to u mě dojmu svého předchůdce nedosáhlo :)
Minulý víkend jsem viděla kousek Pipi Dlouhé Punčochy - jako malá jsem ji ve školce žrala. To bylo tááák blbý, to se fakt nedalo dokoukat :D
Nj, asi všechny seriály mají něco, kvůli čemu by se daly označit za blbosti. Herkules (ten měl aspoň solidní ty úvodní filmy) a hlavně Xena jsou ultrablbosti.
Mě hlavně trochu nakrklo, že Dreamer tady nahodila skvělé úvodní znělky a Ty jsi to pohotově zabila jedním z nejhorších, co televize kdy stvořily ;)
1) Koho tam hrál Vladimír Kulich? (hrál i ve Filmu Vikingové, takový vysoký blonďák) když jsem sledoval první díl, tak mě napadlo že už tam chybí jenom on. :D
2) Ragnar se od prvního dílu hodně zlepšil.
3) Lagertha je úžasná.
4) Rollo je korunovaný debil.
5) Kdo chce spát s Jarlovou ženou?
6) Kněží byly ukázáni jako nehorázní tupci.
Měním názor, prozatím k lepšímu.
Firefly ?
www.youtube.com/watch?v=7DiWxcilWtU