Povídka č. 9 /4. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• Zajímavě pojaté téma... :-) Tyhle psychologické sondy mě hodně baví :-)
  • Super povídka :) nikdy jsem nechápala, jak někdo může na záchodě stíhat číst noviny a Tywin by při tom ještě z fleku dokázal dát dohromady bitevní plán :D
  • @Dreamer Ziadny bitevni plan, iba Castamere ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Myslím, že není třeba se stydět :)
  • upraveno 7. března 2013
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Slovensky se soláru fakt čekne solárium? :-o Představila jsem si Tywina, jak se sluní v solárku.
    A teda olizovat si ruku na záchodě je poněkud brr.
  • @Krisa Solarium sa kedysi pouzivalo vo vyzname slnecna miestnost. Vyznamy sa casom menia. Cestina to narozdiel od anglictiny a slovenciny rozlisuje.

No to olizovanie je este v poho, ked si uvedomis, ze sa vytieral pravdepodobne vlnou, spongiou alebo cipkami :-o
  • spongia asi bude nějaká houba viď, co jsou cipki ?
    @Blackfish Já se domnívám, že to jsou krajky.
  • @Blackfish @Krisa Yep, cipky su krajky a spongia sa pouziva v skolach na utieranie tabule. Ale ta synteticka :)
    Nabuduce budu titulky ;)
  • Né, tak já rozumím dobře slovensky, nemusím mít titulky. Jen někdy se prostě zaseknu.
  • Mám rád kontroverzní povídky, které jsou navíc namířeny proti postavám, které bytostně nesnáším. (Jako bych to už někde slyšel.) :-)
    Tohle napsal určitě Gepeto, takže můžu směle tepat za nedostatek humoru. =D Ale ne, tenhle komorní, až intimní příběh, odehrávající se na místě, kam i králové chodí pěšky, si vystačí i bez něj.
    Není zlato všechno, co se třpytí. ;-)
  • Tywina mám v rámci možností ráda a tuhle povídku mám taky ráda. :-)
  • Výborná, vypointovaná povídka! Představení postavy, jak ji neznáme. Tywin má štěstí, že v jeho době neexistuje Blesk. :-) Autor už minule dokázal, že krátký útvar umí. Toto kolo to má dokonce bez připomínek. ;-)
  • Vsetkym dakujem za precitanie a niektorym aj za body :).
    Teraz je dufam jasne, akak pohnutka stoji za Castamerom :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Neserte Tywina :?:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.