Jestliže jsem u trojky zmiňoval pravopis, zde musím též. Malá Starková se tam nehodí, nechat to jen mezi Stannisem a Jiným, případně jakýmkoli "oficiálním" Azorem Ahai by byl zajímavější konec.
Snad to takhle nedopadne... :-) Musím se přiznat, že tady mi byl Stannis sympatičtější než Arya a to ho vůbec nemám ráda :-D Pěkné to bylo, ale škoda těch chyb a chybějících odstavců.
Taky mi Arya přišla trochu navíc a dost mě děsí, že mi taky přišel Stannis sympatičtější, než Arya. Aryii je mi v poslední době dost líto, protože díky povídkám, neustálým přísunem fotek a bodovačkou se mi dost otrávila :(
Takže zpět k povídce... :-) Odstavce tam opravdu hodně chyběly, potom se to bohužel čte dost špatně. A snad byste nepřáli Arye takový špatný osud? Ona je to v podstatě hodná holka :-D
Epický, apokalyptický, osudový styl! Na samotném konci všeho, tedy Písně ledu a ohně, musí nevyhnutelně dojít k tomuto ultimátnímu megalomanskému setkání. A budou padat podobná slova a bude se bojovat na život a na smrt! Stannis FTW! :-) A Arya taky! :twisted: "Teď Královnou jsem já..." ;-)
Co se týče odstavců, v kindlu, kde je řádek kratší a mezery mezi řádky větší, to nevypadalo tak jednolitě a četlo se to vcelku v pohodě.
Každopádně autor by měl zaznamenat, že "y" ještě z českého pravopisu zrušeno nebylo. :-) Hrubek si zpravidla nevšimnu, ale tohle praští do očí.
Líbí se mi, jak jsou v povídce dramatické zvraty. Hlavně myšlenka, co se stalo s Azorem a proč dávali Jiní na tak dlouho pokoj. :applause: Je tu materiálu, že by to Mayerové vystačilo na román. :-)
Komentáře
Aryii je mi v poslední době dost líto, protože díky povídkám, neustálým přísunem fotek a bodovačkou se mi dost otrávila :(
A Ygritte nesnáším, ale Rose Leslie je božská!
A nedráždi hada bosou nohou!!!
Odstavce tam opravdu hodně chyběly, potom se to bohužel čte dost špatně. A snad byste nepřáli Arye takový špatný osud? Ona je to v podstatě hodná holka :-D
Na samotném konci všeho, tedy Písně ledu a ohně, musí nevyhnutelně dojít k tomuto ultimátnímu megalomanskému setkání.
A budou padat podobná slova a bude se bojovat na život a na smrt!
Stannis FTW! :-)
A Arya taky! :twisted:
"Teď Královnou jsem já..." ;-)
Každopádně autor by měl zaznamenat, že "y" ještě z českého pravopisu zrušeno nebylo. :-) Hrubek si zpravidla nevšimnu, ale tohle praští do očí.
Líbí se mi, jak jsou v povídce dramatické zvraty. Hlavně myšlenka, co se stalo s Azorem a proč dávali Jiní na tak dlouho pokoj. :applause: Je tu materiálu, že by to Mayerové vystačilo na román. :-)