Povídka č. 6 /4. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jestliže jsem u trojky zmiňoval pravopis, zde musím též. Malá Starková se tam nehodí, nechat to jen mezi Stannisem a Jiným, případně jakýmkoli "oficiálním" Azorem Ahai by byl zajímavější konec.
  • Lich Queen. Frostneedle hungers! Tohle jsem si uměl hodně živě představit ;-)
  • Arya tam působí jako pěst na oko, kdyby se spolu střetli pouze Stannis a Jiný, působilo by to víc přirozeně, taky jsem trochu postrádala odstavce.
  • Snad to takhle nedopadne... :-) Musím se přiznat, že tady mi byl Stannis sympatičtější než Arya a to ho vůbec nemám ráda :-D Pěkné to bylo, ale škoda těch chyb a chybějících odstavců.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Taky mi Arya přišla trochu navíc a dost mě děsí, že mi taky přišel Stannis sympatičtější, než Arya.
    Aryii je mi v poslední době dost líto, protože díky povídkám, neustálým přísunem fotek a bodovačkou se mi dost otrávila :(
  • upraveno 8. března 2013
  • @Krisa Tobě se za chvíli znechutí i představitelka Ygritte =D :roll:
    @Everett_Young Jestli jí sem budeš sázen ve frekvenci střelby z kulometu, tak možná jo.
    A Ygritte nesnáším, ale Rose Leslie je božská!
  • @Krisa Mě právě taky ne. Ale rozhodně na něj nežárlím, a ani ty ne. =D
    @Everett_Young Neee, vůbec neee :oops:
    A nedráždi hada bosou nohou!!!
  • Ona fotka? Nebo jiná fotka? :D
    @Blackfish Neptej se, hlavně se na TO prosím neptej!!!
  • @Blackfish Ona osudová fotka jež odhalila Kita v rouše Adamově :twisted:
  • Takže Ona fotka :D Co je na tom špatného, kamarádka říká, že když viděla jednoho viděla všechny :D
  • @Blackfish ne neptej se a nechtěj TO vidět!
  • @Blackfish TOHLE neviděla.
  • Říká vám něco reverzní psychologie ? :D Je to ta ona fotka u článku jak je je Hra ďábelská? Nebo je v internetovém podsvětí něco nové? :D
  • Takže zpět k povídce... :-)
    Odstavce tam opravdu hodně chyběly, potom se to bohužel čte dost špatně. A snad byste nepřáli Arye takový špatný osud? Ona je to v podstatě hodná holka :-D
  • Epický, apokalyptický, osudový styl!
    Na samotném konci všeho, tedy Písně ledu a ohně, musí nevyhnutelně dojít k tomuto ultimátnímu megalomanskému setkání.
    A budou padat podobná slova a bude se bojovat na život a na smrt!
    Stannis FTW! :-)
    A Arya taky! :twisted:
    "Teď Královnou jsem já..." ;-)
  • Co se týče odstavců, v kindlu, kde je řádek kratší a mezery mezi řádky větší, to nevypadalo tak jednolitě a četlo se to vcelku v pohodě.

Každopádně autor by měl zaznamenat, že "y" ještě z českého pravopisu zrušeno nebylo. :-) Hrubek si zpravidla nevšimnu, ale tohle praští do očí.

Líbí se mi, jak jsou v povídce dramatické zvraty. Hlavně myšlenka, co se stalo s Azorem a proč dávali Jiní na tak dlouho pokoj. :applause: Je tu materiálu, že by to Mayerové vystačilo na román. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.