@BenNevis Ten se mi taky líbil asi nejvíc. Díl s prasetem mi taky přišel vtipný (takový správný humor), i když zároveň smutný, ale to už je holt dáno povahou toho seriálu.
Sedmá epizoda Ripper Street... pokud jsem seriálu vyčítala určitou sterilnost, tak pro tenhle díl to rozhodně neplatí. V centru dění je tentokrát Jackson, o kterém se konečně něco kloudného dozvíme, epizoda je to nabušená a na kriminálku tentokrát nezvykle brutální. Radím opravdu počkat na české titulky, některé scény jsem si musela pustit dvakrát, aby pochopila, o co jde. Škoda, že příští epizoda je poslední :'-(
@svoa00 Hm a jak teď máme to čekání na cz titulky vydržet? Po té reklamě tady :evil: Sice to osmičkou končí, ale naštěstí se můžem těšit na další serii.
@Hildegarda Neviděla, ale mám ho v seznamu "chci vidět, až bude čas". Já si nepamatuji jména a názvy, takže i když to teď čtu, je mi to jasný a říkám si, jak jsem to mohla zapomenout, za chvíli zas nebudu vědět. Já si ani nebyla schopná zapamatovat jména spolužáků a to nás je 25 - tohle mám po tátovi, ten potká na chodbě kolegu, nevzpomene si na jméno, ale na telefonní číslo bez problémů :)
Jo, Soames byl skvělej. Hodně se mi líbil Hamilton, nevěděla jsem, že je takovej slaďouš :D. I když ze všech F1 řidičů tam byl nejlepší Kimi :D. A nejlepší scéna ("recenze") byla, když Jeremy testoval ten svůj "super vynález" nejmenšího auta :D.
@DanielSvatoš Co třeba Game of Thrones. Je to celkem povedený seriál :roll:
Mn v seriálech se moc nevyznám, ale ještě se chystá nějaký ten Da Vinci a těsně před první sérií GoTu tu byl nějaký trapný Camelot s velkýma očima Evičky Greenové.
Pozerá niekto Vampire Diaries? Dopozeral som Supernatural (skôr dobehol)a mám chuť na podobný seriál, no bojím sa či Denníky niesu viac zamerané na ženské publikum. Kamoška mi poradila True Blood no mne hrozne vadí Anna Paquin tak som to nebol schopný pozerať. Poprípade nepoznáte iný fantasy/akčno/komediálny seriál?
Komentáře
Pinkertonovci bola v Chicagu znama firma
Já si nepamatuji jména a názvy, takže i když to teď čtu, je mi to jasný a říkám si, jak jsem to mohla zapomenout, za chvíli zas nebudu vědět. Já si ani nebyla schopná zapamatovat jména spolužáků a to nás je 25 - tohle mám po tátovi, ten potká na chodbě kolegu, nevzpomene si na jméno, ale na telefonní číslo bez problémů :)
Mn v seriálech se moc nevyznám, ale ještě se chystá nějaký ten Da Vinci a těsně před první sérií GoTu tu byl nějaký trapný Camelot s velkýma očima Evičky Greenové.