@Maliky Druhá série se odehrává v šedesátých letech v psychiatrickém ústavu. S první sérií má společné jen obsazení některých herců (do jiných rolí). Ale do toho lynchovského pojetí seriálu to vlastně zapadá.
@paulcz Zaznamenala, ale ještě nikde neviděla. Asi zase počkám na všechny tři díly. Z první série se mi nejvíce líbil asi ten díl s reality show. I když ten s prasetem byl zase neskutečně vtipný. :-)
Já radši teprve začala sledovat a už teď jsem naštvaná na všechny, co to tu pořád opěvují. Myslíte si, že nemám na práci nic jiného, než sledování seriálů?! :-o:evil:=D
@svoa00 K Dexterovi by som s tym nemala problem. Ten vela nerozprava. Ale tu v tej rychlosti a este s tou starosvetskou anglictinou /ved ani neviem, ako sa povie drozka/, by sa vytratil vsetok zazitok. Ale verim, ze to myslis s nami dobre :)
@svoa00 Tuhle metodu jsem zavrhla u Bones - vůbec jsem netušila, co se mrtvole stalo a co v laborce dělali (většinou to nevím ani v češtině) :D Taky mě štve, že vždycky když nějakému slovíčku nerozumím, musím to stopnout a najít si to.
@Krisa Presne. Ja som prilis velky perfekcionista na to, aby som nad slovickom, ktoremu nerozumiem, len tak mavla rukou. Preto mi citanie anglickych knih trva neskutocne dlho a vdakabohu za vsetky online slovniky
Vidím, že Supernatural je naozaj zaujímavý seriál. Koľko epizód má jedna séria? Je to zamerané viac na humor alebo skôr akčný seriál so škvrnkami humoru?
@Branislav_Gepeto Většina sérií má přes dvacet dílů, výjimku tvoří série třetí. Ze začátku byl seriál zcela vážný, postupem se propracoval k odlehčené humorné formě.
@Blackfish Nejvtipnější epizoda ze všech. A ty hlášky :D "Zahazuju meč a mizim, takže se tu mějte dě*ky." Celkově bezva epizoda. A hlavně všechny tři epizody od Robbie Thompson jsou nejlepší (oba díly s Charlie + epizoda s vlkodlaky natočená studentskou kamerou) :D
Komentáře
Taky mě štve, že vždycky když nějakému slovíčku nerozumím, musím to stopnout a najít si to.