Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Tak ale nevadí, aspoň uštřím :-)
Nj, jsem trubka. Vždyť o nich byla řeč, když Daenerys vypsala odměnu na dopadení Synů harpyje...
Pokud jde o cenu, tak se zkus podívat do bazarů lyží, na aukro apod., kde by mohly být levnější (použité i nové) nebo ve výprodejích se dají občas pořídit levnější sportovní věci.
Podle mě ani nejde tolik o to JAK jezdíš, ale KDE a KDO tam bude jezdit s tebou. Když tě sejme nějakej blbštajn, tak to, že jezdíš jako pánbů, opatrně, pomalu... ti moc nepomůže.
„Jedno sto honorů, nechť se zlíbí Její Zářivosti.“
„Tisíc honorů by nás potěšil víc. Postarej se o to.“
“One hundred honors, if it please Your Radiance.”
“One thousand honors would please us more. Make it so.”
Tisíceré díky Její Zářivosti Nevadě. ;-)
Skúsil som premeniť .GIF súbor na .TGA súbor cez dva rôzne internetové konvertory, cez program určený na konertáciu a cez GIMP a zakaždým mi ten priondený program vyhodil, že súbor bol prekonvertovaný nepodporovane. A evidentne to potrebujem zmeniť na .BLP, pretože ten .TGA súbor to nevezme ako pozadie načítavacej obrazovky pre kampaň, ktorú tvorím cez World Editor.
Chcel som totiž skúsiť spraviť kampaň za trollov z obdobia datadisku Cataclysm o tom, ako dobýjajú Echo Isles spod nadvlády Zandalaryho, ale akosi som sa zastavil na tomto bode.
Co takhle (nečiní si to nárok na správnost):
A quantitive research survey in the form of questionnaire is used for practical part of the thesis.
"Practical part is performed through quantitative research saving/sparing (sparing je skôr len ako prídavné meno, ale nie som si istý) in the form of questionnaire/inquiry"
Lenže ja ledva rozumiem už českej forme, takže je to len taký malý tip...
Asi se na to vybodnu, nechám to tak a budu doufat, že to opravdu nikdo nikdy číst nebude :D
Každopádně díky - vaše návrhy se tam moc neliši od toho mého, takže jsem díky tomu zjistila, že nejsem tak strašnej tragéd, jak jsem si myslela.
Ale musím říci, že psaní práce je věc, která mne docel odrazuje od pokusu o pokračování ve studiu, protože mě to psaní tááák nebaví (nejde, nechávám to na poslední chvíli).