Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1110111113115116581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Stark z hor Jaj, tak podle fanoušků hokeje bych úplně neposuzovala "normální" Hradečáky (dřív jsem občas chodila na hokej i fotbal, takže vím o čem mluvím).
    S Hradcem u Pardubic je jeden problém - HK je větší než Pardubice (má víc obyvatel), proto to v téhle podobě nemůže platit...:)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No a, Labe se taky vlejvá do Vltavy a ne naopak :)
    @Krisa Jo, v podstatě jste všichni u Prahy, takže to zklidníme =D
    @flanker.27 Jsme, o tom žádná :) Já jsem za naši ves šťastná - ve velkoměstě se necítím moc dobře (zatím, kdo ví, kde jednou skončím).
    @Krisa Abych řekl pravdu já taky ne. Má to svoje výhody - úřady po ruce, kulturu a kina a pracovní příležitosti, ale člověk má kolem sebe o to víc debilů...
    @flanker.27 Já nechci rýpat, ale my v HK taky máme úřady, kino i debily :)
  • upraveno 14. února 2013
    Blbost nezná hranice měst a okresů. Chcete se tu hádat, jestli je víc debilů v Hradci nebo v Praze? :spike:
    @Krisa Nojo, ale my jich máme asi 12x tolik :)
    @flanker.27 Tak o tom vůbec nepochybuju.
    To bylo naznačení, že nejsem zas takovej zapadákov a máme je taky :D
  • @flanker.27 a taky tam máte nejvíc politiků :dance:
    @BenNevis Proto někteří poslanci lítají první třídou do Ostravy? :roll:
    @BenNevis A nejvíc škol, jeslí, supermarketů a aut =D
    @flanker.27 A nejvíc oddílů rychlostní kanoistiky :)
    upraveno 14. února 2013
    @Krisa Asi taky. Na základce nás do takovýho oddílu lákal učitel, kterej dělal trenéra, dodnes lituju, že se mi nechtělo. Rozhodně by byly potom snazší začátky s posilovnou :)
    @Krisa Až sestrojím stroj času, vrátím se do časů páté třídy a domluvím si :)
    @flanker.27 OK, tak až budeš v Račicích, tak mě poznáš podle červeno-zeleno-žluté skládačky (SHK má vždycky skládačkovej gang) :D
  • @M1on Ja tro nestihl... sakra když dota 4 je tak poutava a navic user friendly
  • Trošku jsem se opozdil, došla mi temná hmota. Každopádně v budoucnosti je hezky.
  • @Krisa Toto mi strašne pripomenulo gotiku
    @Gardien Co? Proč? Kde? Jak?
  • @Krisa "My se totiž v podstatě více či méně známe navzájem všichni, protože nás není moc a jsme svým způsobem trochu šáhlí. "
    @Gardien Aha. To tam bylo? Já si pamatuju jen Halle Berry a že její manžel byl padouch a nějak ho něčím odkrouhla...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Branislav_Gepeto To su komplexne cisla s nenulovou imaginarnou castou. Dufam, ze teraz Ti to je jasnejsie :twisted:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @M1on Ač TBBT nesleduju, tak tohle zrovna znám. Je to mimochodem kamarádův pohled na cestování v čase - cestovat v čase je nemožné, páč jinak už bychom se dávno setkali s někým z budoucnosti.
  • Ale to by úplne zmenilo budúcnosť ak by sa tu niekto vrátil preto to nerobia :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.