Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1232426282964

Komentáře

• @M1on Nesleduji. :)

@Krisa Ty knedlíky neznám. :?:

@Hildegarda Přemýšlím, jestli se zeptat proč... Každé dvě hodiny, myslím, že už napodruhé bych nevstala... :(

@sveva To je ale smutné. I když aspoň Tě pak nepronásleduje představa něčeho, co nejspíš ani neexistuje. ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @MissUtahraptor v to případě zkusit Lucidní snění (funguje vlastní zkušenost)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor To jsou knedlíky za nakrájených rohlíků/housek (6), žloutků (2) rozmíchaných v mléce (300 ml myslím), špetky soli, mouky hrubého charakteru (80-100g), rozpuštěného másla (60g myslím), sněhu z bílků (2) a libivolného zeleného bordelu (petržel nebo něco podobné). Njedřív se nakrájí žemle, pak se do toho naleje rozpuštěné máslo, mléko s rozkvedlanými žloutky a solí. Až se to vsákne, dá se do toho mouka a petržel. Uhňácá rukou (vařečka je k ničemu). A nakonec vmíchá sníh.
    Normálně se to má narvat do vymazaných hrnků a vařit v nich, ale protože jsem líná to z nich pak sápat (jde to blbě, i když se vymažou máslem), balím to do potravinářské folie do tvaru normálního knedlíku. Vaří se asi půl hodiny a jsou straašně dobrý :)
  • @MissUtahraptor ale vstala, ak by si mala dieta s vysokou horuckou. Treba checkovat kazde dve hodiny a davat cipok, aby sa mozocek nezavaril :(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 Kéž by. U přípravy jsem bohužel VŮBEC nebyla... :(
  • Štvou mě lidi, co nevrací knížky a pak dělají mrtvý brouky :evil:
  • Ja som mala taky papierik, kde som si zapisovala ktore knihy som komu pozicala a stratila som ho :(.
    Nastastie pamat mam dobru, takze mi visia iba dvaja ludia. Ti si to vypiju najblizsi mesiac :twisted:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Mě ne, já s nima musim zacházet zákonně...
    Mě štvou lidi, kteří nejsou schopní odepsat na e-mail ani "nasrat"!
    Čekám na odpovědi kvůli výzkumnýmu šetření a praxi a oni mě nejsou schopní ani poslat do hajzlu, abych si nedělala plané naděje a mohla začít prudit někde jinde. Nepotřebuju, aby mi odepisovali ve 30ti normostranách, stačilo by mi i jedno, dvě slova.
    Jestli to píšeš lidem který to neočekávají, tak se nedivím. To je prostě jen spam.

To já mám rád lidi kteří mi píší minutu předtím, než odcházím z práce, že ještě fofrem tuhle korekturu a nebo se ptají, jestli už není zakázka hotová, že by to už potřebovali dát do výroby. :evil: Navíc mám od včerejška iMac v servisu a dělám na náhradní mašině, kde krom dat nemám nic, a ještě k tomu je celkem pomalá, takže moje pracovní tempo se snížilo asi na 50% :-x
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Já ty zakázky nevyjednávám. To mi přijde od nadřízeného mail co a jak a k tomu mi přijde ke stolu zakázkový list a na něm je napsáno buď datum do kdy to chtějí, nebo nic. Když tam není nic, tak to nijak nespěchá a logicky upřednostním zakázku s termínem. Jedna ženská z DASu mi pravidelně takhle píše před odchodem, jak to vypadá, že už by to potřebovala do výroby. Hold musím si své zákazníky vypěstovat. Naučit je, že to do druhého dne prostě hotové nebude. :-)
  • @Krisa Já přeposílám email s otazníky, když se nemůžu dočkat odpovědi. Dneska je těžké poznat spam od seriózní komunikace. Občas se divím, co všechno spadne do spamové složky.
  • Moja byvala sefka zasadne neotvarala maily ak bolo v subjecte SURNE!!!
    Neznasala, ked ju niekto suril :)

K tomu odhadzovaniu vajglov - idem si tak dnes po ulici a 50 metrov od nasho domu sa na zemi povaluje hajzel. Krasny bielucky keramicky hajzel :). Esteze organizujeme jarne susedske upratovanie. Napecu sa kolace, navari gulas a ide sa na smeti. :) mate nieco podobne u vas?
  • Nie, ale znie to dobre :D
  • Nechavate sprepitne, aj ked nie ste velmi spokojni?
    Lebo vcera ma tak vytocili...
  • upraveno 24. února 2013
    Zásadně ne..V ČR spropitné vyjadřuje spokojenost s obsluhou. Aspoň tak to já vnímám....
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Hildegarda ne, pokud mě nějak naserou nedostanou ani korunu navíc. Jinak ale dávám automaticky.
  • Souhlasím s Thorarem, pokud mě naštvou tak nic a klidně si stěžuju. Už kvůli mě jednou dala servírka přímo na placu výpověď :twisted:
  • Většinou dávám, protože jsem ráda, když někdo dá tuzéra mně :D
  • Boli sme v hotelovej restauracii 4* hotela na veceri ako jedini hostia, takze zaneprazdnenost nepripadala do uvahy. Najprv mi namiesto matoveho caju skecna doniesla zeleny. Mohla som si ho nechat, lebo 2x som dostala ten najlacnejsi sackovy matovy patok. No bohuzial, uz som odchovana na cerstvych listockoch. Pri objednavani palaciniek sme 2 x prizvukovali, ze maju byt s lesnymi plodmi. Aj u vas sa povazuju hrusky a marhule za lesne plody? V menu mali 4 dezerty. Po otazke, co je vlastne ten smotanovy dezert, povedala, ze netusi, ale spyta sa v kuchyni. Potom prisla s tym, ze taky ani nemaju. A manzel tvrdi, ze ak by bolo vsetko ok, dal by jej 6 nie 3 evri...
  • @Hildegarda Žádný dýško a hlasitě si stěžovat. :evil:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.