@M1on Já hraju na nejlehčí obtížnost a připadá mi, že ze začátku jsou souboje těžké, pak jsem našla nějaké lepší brnění a už to byla brnkačka. Největší makačku dala ta potvora s chapadlama. Musela jsem si najít návod...
To mě taky, Letho je nehorázná bestie v tom prvním duelu, a ještě se tam blbě manévruje. Kajran je lehčí - tam stačí správně chytit chapadla a pak včas klikat. pěkný problém na vyšší obtížnost je i projít přes přízraky ve vypálené nemocnici, nemám rád málo místa na manévrování.
@Ugla Já se zásadně nemůžu učit někde s kamarády, protože jsme se ještě nikdy nic nenaučili. Zaklínač 2 vyšel akorát asi 3 týdny před mýma minulýma státnicema a všem jsem zakázala ho přinést domů...no a 2 týdny před státnicema jsem ho už měla dohranýho :D Teď se právě držím - ve svém počítači mám jenom Mahjong (u kterýho trávim už tak moc času) a Skyrim, kterej už mám dohranej a mám ho zakázanej. Zaklínači jsou naštěstí až ve vedlejším pokoji :)
U toho psaní to právě nějak jde, u učení mám bilanci též bídnou. Asi proto, že (ne)přibývající text lze celkem objektivně měřit a člověk si tudíž nemůže nic moc nalhávat :roll:
Teď zas nevim kterej quest dělat první :přemluvit Trolla,ukoly z vývěsky,Matildu nebo Krajran. U Matildy se na mě sesypou v tý jeskyni potvory,Troll do mě šťouchne prstíčkem a ležim a Krajrana jsem ještě nezkoušel(mám namíchanej protijed).
Kajrana si nech na konec, Trolla zdoláš quen, rána do něj stříbrným, odskok, taky se s ním můžeš honit kolem toho kamene pod mostem, stačí ho sundat na 50 pak už to jde vyřešit kecáním. U Nekkerů v jeskyni platí to samo jako u normálního skupinového boje + jsou dost citlivý na oheň - petarda - pasti, když se podaří dokáže ta jedna past co vybuchuje ohněm sundat i několik naráz a víc zapálit. Nenech se zahnat do rohu a nejraději to udělat tak aby k tobě chodily jeden po druhém, bojovat proti skupině, která tě obklopí ze všech stran je opruz - + dmg při bodnutí do zad je sakra cítit.
Trolla znehybni yrdenom, potom skoč k nemu a sekaj pravým hlava nehlava :) ten protijed je ti aj tak na nič, kajran ten jed dá raz za celý boj, síce smrtelnú dávku, ale strelí ju úplne mimo. A čo sa týka questov z vývesky, tak odpurúčam urobiť všetky, aby si mal orény a xp, ale na endriagy chvíľu leveluj, tie sa mi zdali dosť ťažké na nejakom siedmom leveli
Všetko okrem spomínaného príbehu sa mi páčilo, herný systém pekne rozvinutý, misie sa od seba líšili, vystihnutý steampunk, akurát ak ste hrali stealth spôsobom, tak ste skoro nič z inventára nevyužili (míny, kuša, granáty...), čo sa mi nepáčilo, hlavne keď vás hra už od začiatku nabádala k stealthu
skilly který Vás dělali "nesmrtelným" horší kopie Deus ex 1
Dneska jsem se v Zaklínačovi konečně posunul a zbývá mi quest s Kajranem.
Závěr questu s endriagy byl docela Hardcore. Když jsem konečně poznal co je jejich kokon, tak jsem zabil okolo potulující endriagy a vesele nepřipraven se pustil do kokonů.Jaké nemílé překvapení jsem zjistil(i když jsem čet knihu o endriagech), co se najednou objevilo.Po cca 20 minutách a minimálě 5 pokusech se mi konečně podařilo královnu zpacifikovat s nadějí, že si už jenom dojdu pro odměnu(naivka).Následovalo: "Co ono jich je víc ?".
Následně jsem záhadně zabloudil k dalším kokonům.Po dalším zničení kokonů(již jsem byl dobře nadopován)se objevila královna.Pustil jsem se do ní s naučenou taktikou (odtáhnout jí od respawnu a ona se po určité vzdálenosti vrací k respawnu a při tý příležitosti ji párkrát seknout ).Kde se vzali tu se vzali 2 Scoitel kteří útočili na mě i na královnu.Tak jsem počkal, až se královna na nich procvičí a pak ji vesele dodělal.(tentokrát byly pkusy jen 2 a doba byla 10 minut).
Tak dneska se mi povedlo udolat fukušimskou chobotnici.Vůbec jsem se za začátku nechytal, ale pak jsem našel systém a šlo to.Pak mě smetlo chapadlo a jel jsem od znova :spike: .Podruhé jsem na chapadlo skočil a vezl se ale buď neumim klikat nebo je to tim že hra mi jede kolem 20 fps tak na tom jsem strávil většinu času.Závěr jsem nevěděl jak Kajrana dodělat (po té co na něj spadne most), tak jsem si to našel na youtube.
Měl bych takovej technickej dotaz... Hraju Dragon Age origins a nějak mi u toho zlobí zvuk. Všechny zvuky se ozívají, ale když je animace, tak mi jen běžej titulky, ale nejde slyšet mluvený slovo. Nevíte, čím by to mohlo být?
Komentáře
Největší makačku dala ta potvora s chapadlama. Musela jsem si najít návod...
Teď se právě držím - ve svém počítači mám jenom Mahjong (u kterýho trávim už tak moc času) a Skyrim, kterej už mám dohranej a mám ho zakázanej. Zaklínači jsou naštěstí až ve vedlejším pokoji :)
@Ugla U psaní se ale můžu rozhodnout, že "zítra budu psát 2x tak dlouho", což je taky nesplnitelný.
U Matildy se na mě sesypou v tý jeskyni potvory,Troll do mě šťouchne prstíčkem a ležim a Krajrana jsem ještě nezkoušel(mám namíchanej protijed).
Dneska jsem se v Zaklínačovi konečně posunul a zbývá mi quest s Kajranem.
Závěr questu s endriagy byl docela Hardcore.
Když jsem konečně poznal co je jejich kokon, tak jsem zabil okolo potulující endriagy a vesele nepřipraven se pustil do kokonů.Jaké nemílé překvapení jsem zjistil(i když jsem čet knihu o endriagech), co se najednou objevilo.Po cca 20 minutách a minimálě 5 pokusech se mi konečně podařilo královnu zpacifikovat s nadějí, že si už jenom dojdu pro odměnu(naivka).Následovalo: "Co ono jich je víc ?".
Následně jsem záhadně zabloudil k dalším kokonům.Po dalším zničení kokonů(již jsem byl
dobře nadopován)se objevila královna.Pustil jsem se do ní s naučenou taktikou (odtáhnout jí od respawnu a ona se po určité vzdálenosti vrací k respawnu a při tý příležitosti ji párkrát seknout ).Kde se vzali tu se vzali 2 Scoitel kteří útočili na mě i na královnu.Tak jsem počkal, až se královna na nich procvičí a pak ji vesele dodělal.(tentokrát byly pkusy jen 2 a doba byla 10 minut).