Galerie IF

upraveno 25. srpna 2010 v Webové záležitosti
Nové obrázky v galerii. Že ses nepochlubil!
«13

Komentáře

• upraveno 16. srpna 2007
    Ale komentáře nejsou žádná novinka, to šlo vždy, sic velice primitivně. ;)
    Jen dělám takovou malou osvětu pro náhodné kolemjdoucí.
  • upraveno 12. ledna 2008
  • upraveno 12. ledna 2008
    Překrásné, Aleku! Moc díky, jsi šikula. :-) Všichni jsou už v galerii, buenos dias, já taky jdu.
  • upraveno 23. března 2008
    Neznámý dobrodinec provedl mírný update Galerie. ;-)
  • upraveno 23. března 2008
    Hmm, šikula!
  • upraveno 4. dubna 2008
  • upraveno 4. dubna 2008
    A v naší Galerii přibyla nová Daena Targaryen v tzv. letní úpravě! Je smrtonosná!!
  • upraveno 4. dubna 2008
    Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít, ale vstane znovu, tvrdší a silnější! Ať žije Amoka! Daenku jsem ukradl právě jemu, snad mi to nebude mít za zlé... :-)
  • upraveno 4. dubna 2008
    Doufám, že ho nechytne amok! Ať žijou Targaryenky! A Starkovky! (myslíte, že se Miloš Zeman vrátí do Strakovky?)
  • upraveno 4. dubna 2008
    A Tullyjky! Úplně jsi zapomněl na Tullyjky. Ať žijou Tullyjky! Olé, olé! Ať žijou Tullyjky! Tullyjky jsou nejlepší a nejhezčí - vždycky byly a vždycky budou. A nejchytřejší. Jo.
  • upraveno 5. dubna 2008
  • upraveno 5. dubna 2008
  • upraveno 5. dubna 2008
  • upraveno 5. dubna 2008
  • upraveno 5. dubna 2008
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. dubna 2008
    Svým způsobem mi je Lysy taky líto, jenže nic z toho, co se jí stalo, ji neopravňuje chovat se jako kráva. Nejen že nepřišla na pomoc sestře a Robbovi (žádná omluva, že chtěla zajistit Údolí klid, všichni víme, že klid chtěla hlavně pro sebe a Malíčka na sobě) a to poté, co napsala dopis, že za smrt Jona Arryna může Cersei, ale ani nebyla schopná zajistit Údolí bezpečí před horskými kmeny, ze syna udělala rozmazlenou nemohoucí trosku, Sansu chtěla zabít, Marilliona nechala provádět kdoví co a vůbec byly všechnmy její akce neskutečně hloupé. Z hlediska vyššího principu mravního, vražda na Lyse není zločinem.
  • upraveno 6. dubna 2008
    Byl to klasický milostný trojúhelník - Lysa milovala Malíčka, Malíček miloval Cat, a té to bylo jedno. Vidíte z jak mála se dá vymyslet sága o sedmi dílech. :-)
  • upraveno 6. dubna 2008
  • upraveno 6. dubna 2008
  • upraveno 6. dubna 2008
  • upraveno 6. dubna 2008
  • upraveno 7. dubna 2008
  • upraveno 7. dubna 2008
  • MIlMIl
    upraveno 12. dubna 2008
  • upraveno 12. dubna 2008
    Volte Arianne! Aspoň mužská část...je mi jasný, že u žen vítězí Temnohvězda. :-)
  • upraveno 12. dubna 2008
    Já osobně bych nejradši viděl Rhaegara, ten ovšem v anketě vůbec není. Doran a Arianne jsou pak logickou další volbou, jakožto členové posledního z velkých rodů, který ještě nebyl vypodobněn.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.