A zapomněla jsem dodat, že dosavadní přístup k propagaci S3 se mi zdá poněkud nešťastným. Kéž by si tak tyhle vlogy strčili do... někam. Já chci pořádný trailer s regulérními záběry ze třetí série. Žvatlání tvůrců během záběrů na náklaďák projíždějící zasněženou krajinou mě až tak moc nezajímá. Skoro vůbec. Vlastně téměř vůbec.
Proč by se měl Jon ostříhat? Vždyť je tam čím dál větší zima, to postrádá logiku. :D Tormund se mi líbí, Mance se nějak zadýchává už při mluvení. :D Ale uvidíme... Jinak doufám, že to čekání na trailer znamená, že si na něm dávají fakt záležet. :)
@Everett_Young Co je pokrývka tváře? Jestli myslíš vousy, tak ty maj kromě Meery všichni. Já vůbec nepopírám, že KH není typ drsňáka, ale spíš eye candy typ. Takže nevím, o čem se tu bavíme, protože případné rýpání nemá smysl :)
Mně se nelíbí v podstatě nic. Za Zdí byly hluboké lesy a ne holé pláně. I to šedé komplety jsou divné. Představitel Tormunda vypadá jako Rudovous a uměl bych si ho možná představit jako Daaria, ale rozhodně ne jako v knize popsaný Tormund. O Mancem nemá snad smysl ani mluvit. Představitelka Ygritte je fajn:-)
To je prostě vtipné, jak mají v té chumelenici všichni na hlavách ty kápě a jen ti nejdůležitější herci si jdou jako největší mástři bez kápí a s kilem sněhu ve vlasech.
Komentáře
Tormund se mi líbí, Mance se nějak zadýchává už při mluvení. :D Ale uvidíme...
Jinak doufám, že to čekání na trailer znamená, že si na něm dávají fakt záležet. :)
Orell a Tortmund jsou úžasní, Mance se nelepší a nelepší, spíš naopak.
Jo a nebyla tu někdy fotka, že Ygritte má techtle metle s Jonem i ve skutečnosti?
(Výběr Podricka se mi v minulé sérii líbil)