Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1181921232475

Komentáře

• Bohové, ty jsi zákeřný! Doufám, že s Tebou (proti Tobě) nikdy hrát nebudu! :-P
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Vybiku hrajem (třeba dnes se to zvrhlo, protože se moc čekalo, než se vystřelí, takže jsem jim postupně naházela asi 20 míčů, ať hrajou - bylo 5 dětí :D )

@Thorar Tuhle mám projetou, něco z toho je využitelné a něco naopak dost šílené a naprosto neproveditelné.

@Montezuma3 Žabáci jsou super, ty máme jako součást rozběhání (s různými kraby, trakárky, skákáním, házením, driblováním apod.)

@Benji Krisa není tyran, ale dneska jsem je už měla chuť všechny utlouct, to je pravda.

Já bych spíš než hry typu "Cukrkávalimonádačajrumbum" potřebovala vymyslet nějaký novinky v cvičení - na žíněnkách, hrazdě, kruzích, žebřinách, bednách, lavičkách, s trampolínou apod. Aby to rozvíjelo celkovou obratnost a pohyblivost, případně trochu zvyšovalo celkovou sílu (např. šplh).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa Zkus tohle:
    @Everett_Young Nezkusím, Remi Gaillard mi totiž nepřijde vtipný. Netuším, čemu bych se tam měla smát. A navíc mi to nepřijde vůbec originální.
    A za ty kliky na pláži bych ho zabila (mám prosblém s narušováním osobního prostoru lidmi, které neznám).
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Doufám, že ho doběhnul a rozbil mu držku.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To video... Nie je to náhodou viacnásobné porušovanie zákona s vlastnoručne dodaným dôkazovým materiálom? =D
    upraveno 31. ledna 2013
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. ledna 2013
    @Nevada Já právě nevím, jestli se to tam hodí - jestli bude jasné, co tím myslím (mě napadlo uskutečnění)... Jsem zoufalá :D
    upraveno 31. ledna 2013
    upraveno 31. ledna 2013
    Za málo. Třeba ještě někdo poradí líp. Mě nic jiného nenapadá.

Jak práce umí lézt na mozek dobře znám. Začátkem minulého týdne jsem urgovala zaslání upgrade účetního programu, že potřebuju dělat DPH, tak kvůli novému formuláři. Pán na hotline mi suše sdělil, že DPH se dělá za prosinec, a tak se podává ještě na starém formuláři. Což samozřejmě za normálních okolností po těch letech dobře vím, ale byl to náročný týden a v tu chvíli nastalo prostě zatmění. Nejraději bych v ten okamžik zalezla někam do díry a skučela blbostí.
    Neviem ako má vypadať diplomovka, ale keď robím školské referáty alebo poznámky, delím to do odstavcov a čítam ako "Delíme podľa *Podmienka* na *x* + n*x*. Nuž a z hľadiska *Podmienka* na *x* + n**x"
    V tomto prípade by som prvé dal "Z hlediska způsobu nakládaní tělem na pohřbení do země a pohřbení žehem. Podle konání či nekonání ceremoniálu je zase dělíme na Pohřby s obřadem a Pohřby bez obřadu"
    Ale tož referát o jednotkách antického grécka sa nedá porovnávať s diplomovkou, u môjho referátu bola profka rada, že mi dala nejakú známku (aj ostatným s inými projektami) a šli sme do ďalšieho polroka :)
    upraveno 31. ledna 2013
    @Branislav_Gepeto To je přesně ono, akorát jsem to " konání či nekonání ceremoniálu" chtěla mít v jednom slově, protože tohle jsou podle mne synonyma a ne slovo nadřazené. V tom je celý kámen mého úrazu :)
    A diplomka je v podstatě takovej větší referát/seminárka, akorát se musí víc dávat pozor na citace.
    Tak to mi tam potom sedí jedine do Nevadine alebo to Prítomnosť, čo ale vyznie v kontexte s ceremoniálom divne.
    @Branislav_Gepeto Přítomnost je právěže úplně blbá :D
    Nakonec jsem tam práskla " dle případného uskutečnění smutečního ceremoniálu na s obřadem a bez obřadu" a uvidím, jestli se mi to rozleží a nechám to či to změním.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Flanker má pravdu, i pohřeb žehem může být do země. V archeologické hatmatilce používáme pojem pohřby kostrové a žárové.
    upraveno 31. ledna 2013
  • Neber to jako kritiku, taky jsem psala bakalářku a diplomku. Může za to odborná hatmatilka, ale připomíná mi to větu: podle přítomnosti klobouku dělíme lidi na s kloboukem a bez klobouku. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. února 2013
    @BenNevis No však v tom je to, proč jsem z toho zoufalá. Ale vymyslet něco lepší nejsem schopná :(
    A nejhorší je, že na to větu furt čumim a různě kombinuju, místo toho abych se na to vybodla a pokračovala v něčem jiném.
  • @Krisa Není to román, takže to nemusí být stylisticky dokonalé. Snad si to přečte alespoň vedoucí, o oponentovi pochybuji. :-D
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Mám podobný problém jako Krisa.

Vytvářím webovou aplikaci pro správu bakalářských a diplomových prací do které se může zaregistrovat jakýkoliv student, vedoucí atd. Každý z těchto uživatelů má svůj profil, kde se zobrazuje především seznam bakalářek/diplomek, které vede (vedoucí) a taky seznam vlastních závěrečných prací (jako studenta, většina studentů samozřejmě zvládne 1-2 práce za studium). Tady v některých případech se budou v profilu zobrazovat jak vlastní záverečné práce, tak i práce, které uživatel vede.

V každém profilu budou dvě záložky (uživatelská aktivita + to co jsem popsal v předchozím odstavci). Nemůžu přijít na to, jak tuto záložku nějak výstižně pojmenovat -- anglicky i česky. Budu vděčný za jakékoliv návrhy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.