Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
@Thorar Tuhle mám projetou, něco z toho je využitelné a něco naopak dost šílené a naprosto neproveditelné.
@Montezuma3 Žabáci jsou super, ty máme jako součást rozběhání (s různými kraby, trakárky, skákáním, házením, driblováním apod.)
@Benji Krisa není tyran, ale dneska jsem je už měla chuť všechny utlouct, to je pravda.
Já bych spíš než hry typu "Cukrkávalimonádačajrumbum" potřebovala vymyslet nějaký novinky v cvičení - na žíněnkách, hrazdě, kruzích, žebřinách, bednách, lavičkách, s trampolínou apod. Aby to rozvíjelo celkovou obratnost a pohyblivost, případně trochu zvyšovalo celkovou sílu (např. šplh).
A za ty kliky na pláži bych ho zabila (mám prosblém s narušováním osobního prostoru lidmi, které neznám).
Jak práce umí lézt na mozek dobře znám. Začátkem minulého týdne jsem urgovala zaslání upgrade účetního programu, že potřebuju dělat DPH, tak kvůli novému formuláři. Pán na hotline mi suše sdělil, že DPH se dělá za prosinec, a tak se podává ještě na starém formuláři. Což samozřejmě za normálních okolností po těch letech dobře vím, ale byl to náročný týden a v tu chvíli nastalo prostě zatmění. Nejraději bych v ten okamžik zalezla někam do díry a skučela blbostí.
V tomto prípade by som prvé dal "Z hlediska způsobu nakládaní tělem na pohřbení do země a pohřbení žehem. Podle konání či nekonání ceremoniálu je zase dělíme na Pohřby s obřadem a Pohřby bez obřadu"
Ale tož referát o jednotkách antického grécka sa nedá porovnávať s diplomovkou, u môjho referátu bola profka rada, že mi dala nejakú známku (aj ostatným s inými projektami) a šli sme do ďalšieho polroka :)
A diplomka je v podstatě takovej větší referát/seminárka, akorát se musí víc dávat pozor na citace.
Nakonec jsem tam práskla " dle případného uskutečnění smutečního ceremoniálu na s obřadem a bez obřadu" a uvidím, jestli se mi to rozleží a nechám to či to změním.
A nejhorší je, že na to větu furt čumim a různě kombinuju, místo toho abych se na to vybodla a pokračovala v něčem jiném.
Vytvářím webovou aplikaci pro správu bakalářských a diplomových prací do které se může zaregistrovat jakýkoliv student, vedoucí atd. Každý z těchto uživatelů má svůj profil, kde se zobrazuje především seznam bakalářek/diplomek, které vede (vedoucí) a taky seznam vlastních závěrečných prací (jako studenta, většina studentů samozřejmě zvládne 1-2 práce za studium). Tady v některých případech se budou v profilu zobrazovat jak vlastní záverečné práce, tak i práce, které uživatel vede.
V každém profilu budou dvě záložky (uživatelská aktivita + to co jsem popsal v předchozím odstavci). Nemůžu přijít na to, jak tuto záložku nějak výstižně pojmenovat -- anglicky i česky. Budu vděčný za jakékoliv návrhy.