Kterak šíříme naši víru mezi pohany a ateisty

upraveno 18. října 2012 v Píseň ledu a ohně
2

Komentáře

• upraveno 20. října 2012
    Ja som dnes nedavala ziadnu cibulu, ale por (z nudze cnost). Doma mi to ofrflali, ale mne to chutilo :))
    Hh, takže konvertity přežerem, ožerem a pak jim budeme číst ty nejšílenější pasáže z Písně. Pak to rozdýchají v pohodě.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. října 2012
    upraveno 20. října 2012
    Vlcacka: Já bych se více bála Pavlovova reflexu :)
  • upraveno 21. října 2012
    heh... a tak moŽno jednoducho to chce davku antidepresiv zaliať vodkou podľa Dána a čítame
  • upraveno 22. října 2012
    Je to v pořádku, víra se šíří dál i bez nás, dnes nastupuju do autobusu a vylejzá z něj ženská, co má šedočernou tlustou knihu bez obalu, tak na setinku vteřinky zahlídnu hřbet a po tváři se mi rozlije vševědoucí úsměv. :-)
    Jinak mám takovou vtipnou úchylku danou tím co jsem studovala, očumuju lidem knížky co čtou. :-D Samozřejmě nenápadně.
    Já nejenom očumuju, ale i čtu přes rameno. Hrozný zlozvyk.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. října 2012
    O čtení přes rameno napsal Rudolf Křesťan fejeton :)
    A nejhorší je, že si v dopravních prostředcích neumím číst vlastní, přinesenou literaturu. Ale cizí ta mi jde.
    Taky okukuju v dopravních prostředcích co kdo čte :D Ale přes rameno nečtu (jedině pokud nevidím obal a chci zjistit co je to za knížku, tak přečtu odstavec, jestli to náhodou neznám :D)
  • Já takhle čtu nadpisy na cizích novinách. A když mě to zaujmě, tak zaostřuju na to malý pásmo v odstavcích - strašně nenápadně... On je čtěnář většinou za těma novinama schovanej.

Jinak mám na kontě 2 nadšené čtenáře - svého muže a tchýni.
    S mužem mám pak za sebou hodiny a hodiny diskuzí nad pivem, vínem, čajem, rumem... na téma písně ledu a ohně - hlavně pak šílené teorie a spekulace - je to nekonečné téma :)
    Já mám další oběť - zrovna včera se dostal k RW, až mi bylo kamaráda skoro líto :twisted:
    @Krisa Popiš podrobněji :)
  • Koukám, že tady jsem mezi svýma =D , jelikož já jako úchylnej knihomol čtu všade, kde se dá a taky samozřejmě naprosto nenápadně šmíruju, co čtou jiní....i když musím přiznat, že tady v tom necivilizovaném pohraničí se snad ani nečte :-| ....ovšem v Praze v metru je to naprostý požiteček =D

To já mám na kontě 3 čtenáře, je to málo, ale za to v různých částech světa....kamarádka na Slovensku sleduje seriál a já ji konečně dokopala k tomu, aby začala číst knihy, ovšem zdá se, že po přečtení 1 knihy v tom všem má pěkný hokej :-D
    další kamarádka je v Německu a už má nakoupených všech 5 knih, ale ještě se k tomu nedostala z prostého důvodu - dvojčátka :-)
    a sestra je na Aljašce a taky si objednala hned celou sadu :-D
    @flanker.27 Začalo to větou "Nemám rád lorda Waldera Freye" :D
    @Krisa A dál to bylo nepublikovatelné... :)
  • upraveno 31. ledna 2013
    @svoa00 Včera večer byl pak ještě ve fázi, kdy mu "zabili" Aryu - cituji "ja jsem doufal, ze pujde za tim "valar morghulis" a bude hustoprisna a prd".
    Zásadně mu na všechno odpovídám "Ty nic nevíš V.P., muhuhuhahahaha (ďábelský smích)".
  • Mám upozornit, že Rudá svatba zas tolik o Robbovi není? O něm jsem to taky věděla, jeden blbec se v diskuzi na csfd prořek, ale překvapilo mě, že umře uprostřed krvavýho divadla a že umře i Catelyn (nějak jsem si myslela, že Martin ušetří poslední osobu, která snad pro Starčata něco může udělat - neušetřil a ani klid jí nedopřál).
  • BenjiBenji so much universe, so little time
  • Mňa tiež viac dostalo to že zomerala Cat ako Robb, ale asi najviac ma rozosmutnilo to čítanie potom, to čo urobili s ich telami.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
  • No tak samozřejmě, tím, že je to z pohledu Catelyn, to dostává úplně jiný rozměr. Nikdy mi nepřišla nějak extra sympatická (ale neměla jsem ji za blbou, neviním jí z toho, co se stalo Starkům, kdyby tu chtěl náhodou někdo zase rozpoutat debatu), ale to, co jí provedl GRRM (i následné oživení) bych nepřála nikomu v Písni (no, snad až na pár výjimek :twisted: ).
    Já věděla, že to oba schytají na svatbě, takže jsem se na to psychicky připravila dopředu, i když samozřejmě způsob, jakým je zabili i všechny okolo, mě stejně šokoval a znechutil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.