Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
1202123252635

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    na 19. strane je Thoros? O_o
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Strašně se mi líbí fotka s kuší. Zato Mance je na tom čím dál tím hůř :(.
    Jojen se mi líbí dost, jeho sestra naopak vůbec (ale já říkala, že se mi ta herečka nelíbí a nesedí mi - chci svoji Dakotu Blue Richards).
    Aspoň že jistí bastardi a králokati drží laťku stále vysoko :)
  • upraveno 25. ledna 2013
    Fungujú vám posledné tri obrázky?
  • Nemůžu si pomoct, mi Olena připomíná smrtku a Meera mi připadá stará. O Mancem už ani nemluvím. Jinak se už těším!
  • upraveno 25. ledna 2013
    Mně se kostým Meery strašně líbí, hlavně detaily jako šupiny a zblízka to vypadá jako rybářská síť. Melisandra má taky nějaké slušivější šaty, jen nechápu, jak je možný, že když na těch fotkách vypadá vždycky tak skvěle, v seriálu je to totální propadák. Homelesák Mance je čím dál víc v pohodě, ještě pár fotek a odpustím mu i to solárko :D Talisa alá válečný stratég se mi příliš nezamlouvá.
  • · Catelynin „olezlý“ úbor vypadá, jako by se dala k Železným.
    · Talisa, jak se zdá nejspíš bude i skvělá vojenská taktička.
    · Sansa, chudák, bude ve čtvrté sérii oblečena do pytle... :(
    · Tommenova kolouška nezastřelí Joff, ale Marge pod Joffreyho vedením. :D
    · Ne, ne a ne. Mance prostě vypadá, jak dutohlávková plantáž. Sobi ho musí milovat! :-o
    · Jojen vypadá dobře, Meera není špatná, ale i přes první fotky jsem doufala v zázračné zhmotnění trojzubce. Proč všude cpou luky? Trojzubce jsou cool. :D
    No, celkově na mne zatím všechny kostýmy působí „šedivějícím“ dojmem. :(

Ta 19. by mne taky zajímala... :-?
  • @Branislav_Gepeto na winteriscoming.net fungují všechny, dokonce se tam dá z názvu obrázku zjistit, z jaké je epizody.
    Královna Severu má na sobě hroznej pytel. To jí Robb nemohl dát ušít nějaký slušný šaty?! :D
  • @sveva Prave sa vratila z dalsej amputacie, to ma dufam len pracovny odev :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Ne, Meera není dobrá, vypadá jak můj kamarád, kdyby si natočil vlasy a pořádně se nevyspal.
    Meera mi príde taká na svoj vek príliš vráskavá :D Ale inak v pohode...
    upraveno 25. ledna 2013
    brbr: Olenna pripomína smrtku? To je negatívum alebo pozitívum? IMHO je to dobrá Kráľovná tŕňov a ja verím, že bude mať ako dobrý výzor tak aj výkon ;) Na ňu sa obzvlášť teším... Nech sa vyserú na Talisu a Ros a radšej pridajú viac scénok s konverzáciami s Olennou :)

Mne sa ten Catlynin kostým páči :) Sekne jej. Ešte tie dlhé rukávce a čierne rukavice. Tá vyzerá skoro ako Mafimáma. Iný pohľad na seriál :D

A čo sa týka Berica - páči sa mi ten jeho pyžamový kostým .D Taký by som chcel mať...

Naopak kostým Tywina mi príde ako tá fólia na obaľovanie produktov, ktoré sa posielajú na dobierku. Tá čo sa praská. Iba Tywin ju od nervov zo svojej dcéry celú vypraskal.
  • Esli smím poprosit, pokračujme, přímo pod fotkami, udělal jsem galerii: http://www.icefire.cz/serial/3-rada/fotky-z-nataceni-3-rady-hry-o-truny/
  • Talisa je strašák,
    Černá ryba je v pohodě, Mance mi přijde lepší než z prvního dojmu (třeba to hereckým výkonem ještě vylepší), Meeře chybí trojzubec :( a Thoros s Dondarionem jsou perfektní. Zvlášť ten Thoros... představoval jsem si ho uplně jinak, ale tahle podoba je ještě lepší.
  • nová posila:P
  • To je mazel :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Varamyrův plyšák na spaní?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. ledna 2013
    Briennin soubojový partner, imho.
  • Teda takhle, jestli nechají Talisu dělat i Robbova strategická a taktická rozhodnutí a z něj hloupýho honzu co se zabouchl do Rommela (omlouvám se právě jevím velký zájem o tankové akce druhé světové a liška pouště byl bezesporu skvělý velitel) v ženské podobě tak to ať ho radši oddělají co nejdřív.
  • @Nevada žádný imho ale fakt
    @M1on
    Četla jsem, že "obsadili" méďu. Ale nevěděla jsem, jestli je to opravdu tenhle...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Kdyby ho obarvili na bílo, mohl by být i Varamyrův. Myslíte že by si nechal na hřbet posadit herce, vedle sebe strpěl nějakou pumu a za zadkem smečku vlků?
  • Hustý. Přidal bych ho do dějové linky s Ros :-)
    !!!
  • Nové video:

Ta scenérie je úžasná. Líbí se mi Orell, Tormund (má skvěle vykulený oči) a...Jon :D
    Mance furt špatný, ale na konci má dobrej hlas.
  • Keď si človek myslí, že už v živote videl všetko, uvidí Ciarána Hindsa s chráničmi na uši. :D
    Mance je otřesný.

Já nevím proč, ale mám hrozně škodolibou radost, když vidím tvůrce, hlavně Benioffa, poskytovat rozhovory v tom ledovém větru a zasněžené.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.