Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
14344464849172

Komentáře

• AAA ještě se mi stahuje 1,53Gb :-(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja sa ani neodvažujem skúsiť to =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    HoMaM 3!!!!! (ale 2 jsem taky hrával) obrázek z č.1 nemáš?
    nepodařilo se mi vygooglil :-/
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jů, to úplně první jsem hrála taky, ale vůbec netuším, co to je :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa To první je dvojka.

Jinak nejlepší ze série jsou trojka a pětka.
  • upraveno 24. ledna 2013
    @Krisa: To máš, koukám, pěkné resty. Jen co dopíšeš, tak okamžitě nainstaluj HoMaM3 a hurá na to! Já začal hrát 3ku někdy před 5 lety, když jsem byl po operaci s rukou - tahovky jsou 100% off-hand compatible ;-)

EDIT: 1ku jsem dohrál v prváku během zimního zkouškového, hned po tom, co jsem napodruhé konečně dal zkoušku z Lineární algebry 1 (index praví 10.2.98) :P
    @Montezuma3 Aha, dík :)

@Ugla To mi ani neříkej - už mne naladili na to zahrát si znova W3 a oba Zaklínače, takže už mám práce až nad hlavu :D

@flanker.27 Ale hlavičkovej had zní hezčejc než hydra, to je jako šmidra - a mě pak bylo hydry líto.
    @Krisa Já jí měl rád, jak útočila na víc polí najednou. Stačilo se s ní došourat někam doprostřed bojiště a pak už to žrala všechno :)
    @flanker.27 Jenže v mém případě většinou zřala mě :D Já už si to fakt moc nepamatuju, hrála jsem to krátce a mám pocit, že mě to za chvilku přestalo bavit.
    @flanker.27 Ta hra mi nešla, takže mě ani moc nebavila - po chvíli jsem dostala totálně nabančeno a šla pryč :)
  • @Krisa mě zase přetal bavit Zakínač 1 tím běháním sem a tam, takže jsem se dostal z Wizimi někam portem a tam to zabalil.
    @M1on To mi nevadilo, akorát jsem si nemohla ze začátku zvyknout na ovládání. Já jsem ale trochu herní tatar a analfabet :)
  • @Krisa no jo jenže já se v tom quest logu tak zamotal for exampl: pokecem s Frantou Omáčkou a Pepou Sedlčanským a jdu na Blata a tam pokecem s tim a tim a mam dva questy.Jenže příjdu na blata je zrovna noc hmm tak počkam do rána a když je ráano tak zjistim že jsem zapoměl něco u franty omáčky.
    @M1on Tak v tomhle jsem problém neviděla, za minutu jsi zpátky...
  • Ještě se mi povedlo se zacyklit tím že jsem obvinil "Kokstiena" a už jsem se v příběhu nepohnul.
    Zbýval jen save, ale ten byl hodně starej.
  • neznáte nějakou hru pobodnbou zaklínači ? se svobodným rozhodováním
  • oblivon, skyrim,Kotor,dragon age origin,
    Golden Land, Morrowind...
  • dík něco zkusím a uvidím
  • v žádné z těch her nemá rozhodování takový účinek na děj jako v zaklínači :) ale pravda rozhodovat se tam můžeš. ale nakonec to dopadne uplně stejně.
  • Mass Effect, ak ti nevadí sci-fi. Tam je to rozhodovanie asi najviac prepracované :) mám trilógiu na PS3 a keďže som v prvom diely nepomohol jednému pánovy vypomstilo sa mi to v diely treťom napr.
  • o mass effectu jsem přemýšlel už dlouho tak to zkusím a taky asi dragon age
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.