@Krisa: To máš, koukám, pěkné resty. Jen co dopíšeš, tak okamžitě nainstaluj HoMaM3 a hurá na to! Já začal hrát 3ku někdy před 5 lety, když jsem byl po operaci s rukou - tahovky jsou 100% off-hand compatible ;-)
EDIT: 1ku jsem dohrál v prváku během zimního zkouškového, hned po tom, co jsem napodruhé konečně dal zkoušku z Lineární algebry 1 (index praví 10.2.98) :P
@flanker.27 Jenže v mém případě většinou zřala mě :D Já už si to fakt moc nepamatuju, hrála jsem to krátce a mám pocit, že mě to za chvilku přestalo bavit.
@Krisa no jo jenže já se v tom quest logu tak zamotal for exampl: pokecem s Frantou Omáčkou a Pepou Sedlčanským a jdu na Blata a tam pokecem s tim a tim a mam dva questy.Jenže příjdu na blata je zrovna noc hmm tak počkam do rána a když je ráano tak zjistim že jsem zapoměl něco u franty omáčky.
Mass Effect, ak ti nevadí sci-fi. Tam je to rozhodovanie asi najviac prepracované :) mám trilógiu na PS3 a keďže som v prvom diely nepomohol jednému pánovy vypomstilo sa mi to v diely treťom napr.
Komentáře
Jinak nejlepší ze série jsou trojka a pětka.
EDIT: 1ku jsem dohrál v prváku během zimního zkouškového, hned po tom, co jsem napodruhé konečně dal zkoušku z Lineární algebry 1 (index praví 10.2.98) :P
@Ugla To mi ani neříkej - už mne naladili na to zahrát si znova W3 a oba Zaklínače, takže už mám práce až nad hlavu :D
@flanker.27 Ale hlavičkovej had zní hezčejc než hydra, to je jako šmidra - a mě pak bylo hydry líto.
Zbýval jen save, ale ten byl hodně starej.