@Branislav_Gepeto To je Katie McGrath z Merlina. Její herecký výkon byl pro mě spíš utrpením, ale těžko říct, nakolik za to mohl blbý scénář, v ničem jiném jsem ji neviděla.
Páni, normálně se mi obrázky "podle skutečných" postav moc nelíbí, ale tohle je nádhera a moc povedené. Bilbo je perfektní. Ty vlasy jsou super. Akorát by mě zajímalo, jak dělají ty pravidelné copy a že jim v tom drží všechny vlasy (cop nosím skoro každý den a takhle pěkně mi to rozhodně nejde) :)
@Krisa já mám taky většinou raději spíš vlastní představy umělců než portréty herců, ale zrovna tyhle se mi velmi líbí všechny. Hlavně Fili a Galadriel a Thorina bych chtěla jako plakát přes celý dveře :D
@Dreamer Jo, tak plakáty jednotlivých postav bych potřebovala taky, takže až to budeš zařizovat, tak si na mě vzpomeň :D (Potřebovala bych menší, aby se mi vešly kolem plakátu celé patnáctky, kterému jsem neodolala)
obří plakát Thorina byl na nám. Míru na jedné budově taky bych brala nějaký takový. jinak si myslím že obrázky jsou udělané v počítači ne? není zas takový problém vzít fotku herce a předělat jí v nějakém tom programu.
@MissUtahraptor Ale aby ti pak nějaké pití zůstalo :) Taky by asi hodně záleželo na tom, v čem by se Alík zrovna ryl - abys pak třeba neměla šťávu s příchutí lososových granulí (v lepším případě kuřecích)
@MissUtahraptor A co takhle kdyby každý četl svoje PoV? Kapitolám Sansy by dodala Sophie Turner patřičnou realističnost. A upřímě, která z vás by něchtěla poslouchat Nikolaje? :twisted:
Komentáře
Ty vlasy jsou super. Akorát by mě zajímalo, jak dělají ty pravidelné copy a že jim v tom drží všechny vlasy (cop nosím skoro každý den a takhle pěkně mi to rozhodně nejde) :)
Taky by asi hodně záleželo na tom, v čem by se Alík zrovna ryl - abys pak třeba neměla šťávu s příchutí lososových granulí (v lepším případě kuřecích)