Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1145146148150151368

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa Tobě nepřijde to video naivně udělaný?
    @M1on Vždyť říkám "spíš smutný než sranda"
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • upraveno 23. ledna 2013
    @Montezuma3 Mne to pride ako kasting na Sen o jare :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Viem len, že prvý vpravo je Graham/Lovec z Once Upon a Time =D Ale tá herečka posledná vpravo vyzerá celkom zaujímavo... Kto to je?
    @Branislav_Gepeto Tu paní neznám, ale ten druhý je Tristan, pán co si ufiknul ruku, syn Green Gombilna ze Spidermana = James Franco.
  • @Branislav_Gepeto To je Katie McGrath z Merlina. Její herecký výkon byl pro mě spíš utrpením, ale těžko říct, nakolik za to mohl blbý scénář, v ničem jiném jsem ji neviděla.
    upraveno 23. ledna 2013
    Páni, normálně se mi obrázky "podle skutečných" postav moc nelíbí, ale tohle je nádhera a moc povedené. Bilbo je perfektní.
    Ty vlasy jsou super. Akorát by mě zajímalo, jak dělají ty pravidelné copy a že jim v tom drží všechny vlasy (cop nosím skoro každý den a takhle pěkně mi to rozhodně nejde) :)
  • @Krisa já mám taky většinou raději spíš vlastní představy umělců než portréty herců, ale zrovna tyhle se mi velmi líbí všechny. Hlavně Fili a Galadriel a Thorina bych chtěla jako plakát přes celý dveře :D
    @Dreamer Jo, tak plakáty jednotlivých postav bych potřebovala taky, takže až to budeš zařizovat, tak si na mě vzpomeň :D (Potřebovala bych menší, aby se mi vešly kolem plakátu celé patnáctky, kterému jsem neodolala)
    obří plakát Thorina byl na nám. Míru na jedné budově taky bych brala nějaký takový. jinak si myslím že obrázky jsou udělané v počítači ne? není zas takový problém vzít fotku herce a předělat jí v nějakém tom programu.

upraveno 23. ledna 2013
  • no já se v takovém jednou programu učila a není to zas tak těžký ;-)
    upraveno 23. ledna 2013
    @Kachítos No ale podle mě to není předělaná fotka - nepřijde mi, že by to bylo úplně dokonalá kopie bez nejmenší odchylky. Ale nevím...
  • Toho chci! V létě musí být strašně praktická- Alíku, pojď mi strčit čumák do pití, došly kostky ledu... =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jé, modloušký vošišta :)
    @MissUtahraptor Ale aby ti pak nějaké pití zůstalo :)
    Taky by asi hodně záleželo na tom, v čem by se Alík zrovna ryl - abys pak třeba neměla šťávu s příchutí lososových granulí (v lepším případě kuřecích)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Naše zlopsice tradičně chlastá vodu z hrnku, co má máma na noc u postele :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Náš pes zase pije s otcom kávu... S mliekom. Chutí mu.
  • upraveno 24. ledna 2013
  • @Hildegarda No, mít audiobook čtený "Tywinem", hodnotila bych možná i dvěma hvězdami... :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor A co takhle kdyby každý četl svoje PoV? Kapitolám Sansy by dodala Sophie Turner patřičnou realističnost. A upřímě, která z vás by něchtěla poslouchat Nikolaje? :twisted:
  • @Everett_Young Pokud to převedeš na Píseň resp. GoT, štvala by mne ještě víc absence POV Robba a Joraha. :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor Ok, a kdyby při přímých řečech každý daboval svojí postavu? =D
  • @Everett_Young To už má moc blízko k seriálu. A ti dva toho stejně zas až tolik nemluví... :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.