Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Tak povídám:
"To je tak, když chceš po studentech vlastní názor. Tak ji rovnou vyhoď a máš to."
A kamarád na to:
"Správně, žádné rozhodování, já Vás dneska vyhodím a příště to uděláte líp."
Nebohá studentka honem prohlásila, že to radši to E, že by příště nemusela napsat ani písemku a vůbec se dostat k ústnímu. Tak ji tam musel ještě 10min "vyhazovat" a přesvědčovat, že má na víc. Ona se urputně bránila, že ne, že radši to E. Až jí nakonec musel slíbit, že jí kdyžtak dá to E příště.
Na závěr, když studentka odešla, povídá kamarád:
"Hlavně si to musím hned někam napsat, abych ji příště doopravdy nevyhodil."
"S touhle písemkou by to bylo v lepším případě na 3ku. Té je pro Vás škoda. Tak kdy si přijdete příště?"
Žádné zbytečné cavyky :D
@Everett_Young Rozdíl je hlavně v hlavě - kdyby mi někdo před zkouškama řekl, že mi ze všeho daj za 3 a nemusím tam chodit, tak to beru. Ale když už tomu věnuji nějaký čas, tak to samozřejmě chci udělat a pokud možno dopadnout co nejlépe. Samozřejmě jde i o stipendium (to se vždycky hodí) a červený diplom.
A v mém případě šlo minulý rok i to naštvat spolužačky z jiného oboru (na navazujícím jsme z několika bc oborů), protože nám furt dávaly najevo, jak jsme pozadu a blbý, protože jsme z patologie!
Najhorsia bola u nas Teoria matic. Na skuske ma stale presvedcovala, ze mam naviac a ja stale, ze nie, lebo mi uz vynechaval mozog - skusku sme mali od 8 do 16.00 a fakt som nevladala. Nechala ma tam sediet a trapit sa, o 18.00 som ju uprosila na to Ecko :). U nas boli len socialne stipendia, takze mi to boli jedno.
Jaké je to sociálně pitvat lidi?