Líbí se mi ten návrh hlasovat o největším záporňákovi. :) Skupina o 9.-16. místo by mě asi nebavila, ale klidně si to odhlasujte... Jo a kdy bude finále je mi celkem jedno, sice budu celou sobotu v Drážďanech, ale odvolím si klidně jen v pátek/neděli. Kdyby se to mělo konat tehdy, až budou mít čas všichni, tak to nebude nikdy. :)
@Krisa Ber to takhle. Když táta ještě dělal na přírodovědecký fakultě, říkal mu kolega: Já když toho člověka vidim a slyšim u zkoušky, tak mu radši tu radši tu trojku dám, než abych toho blba musel poslouchat podruhý :)
@flanker.27 Musím se přiznat, že někdy na to trochu spoléhám :D (Jednou jsem se dopředu ptala, jestli se případně můžu rozbrečet - ale ten člověk mě měl rád, takže jsem si tu otázku mohla dovolit)
@Krisa Hehe, jeden zkoušející nám vyprávěl, jak měl u zkoušky (která se odehrávala u něj v kanclu u jeho stolu) kluka, kterýmu cosi upadlo pod stůl. Když se proto chtěl sehnout, zkoušející ho zarazil: "Zůstaňte sedět pane kolego, kdyby sem někdo vstoupil, tak to nevysvětlíme."
@Hildegarda Che, já nosím sukně po celý rok, vlastně nosím sukně furt (po dlouhý době jsem vylezla v kalhotech a kamarádka se strašně divila, že je vůbec vlastním) :D Ale nenosím je ze zkouškového důvodu. Na poslední písemné zkoušce mi naopak sukně přivodila dost nepříjemnou situaci - měla jsem sukni do pasu ke kolenům. Do půlky je hnědá a pak má bílý, lososový (? asi) a černý pruh. A zkoušející ke mně přišla, ať si vyndám ten papír, co mám položenej na sukni :D
Komentáře
Jo a kdy bude finále je mi celkem jedno, sice budu celou sobotu v Drážďanech, ale odvolím si klidně jen v pátek/neděli. Kdyby se to mělo konat tehdy, až budou mít čas všichni, tak to nebude nikdy. :)
Sakra jeďte taky někam na víkend, děcka. Má bejt krásně :)
Krisí hlasování
Všední dny +2 (22)
Víkend -1 (19)
Všední dny +2 (24)
Víkend -1 (18)
Všední dny +2 (26)
Víkend -1 (17)
(Jednou jsem se dopředu ptala, jestli se případně můžu rozbrečet - ale ten člověk mě měl rád, takže jsem si tu otázku mohla dovolit)
Všední dny +2 (28)
Víkend -1 (16)
Všední dny +2 (30)
Víkend -1(15)
Já se taky přes víkend na počítač prakticky nedostanu, takže tady to mám jednoduchý. :-)
Ale nenosím je ze zkouškového důvodu. Na poslední písemné zkoušce mi naopak sukně přivodila dost nepříjemnou situaci - měla jsem sukni do pasu ke kolenům. Do půlky je hnědá a pak má bílý, lososový (? asi) a černý pruh. A zkoušející ke mně přišla, ať si vyndám ten papír, co mám položenej na sukni :D
Jí to problém nedělalo, páč je stejně nosila pořád :)