Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

1283284286288289313

Komentáře

• Líbí se mi ten návrh hlasovat o největším záporňákovi. :) Skupina o 9.-16. místo by mě asi nebavila, ale klidně si to odhlasujte...
    Jo a kdy bude finále je mi celkem jedno, sice budu celou sobotu v Drážďanech, ale odvolím si klidně jen v pátek/neděli. Kdyby se to mělo konat tehdy, až budou mít čas všichni, tak to nebude nikdy. :)
  • Všední dny, všední dny, všední dny!

Sakra jeďte taky někam na víkend, děcka. Má bejt krásně :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Phoebea To mi ani neříkej, já budu celý víkend (dny) zavřená na přednáškovém kurzu :(.

Krisí hlasování

Všední dny +2 (22)
    Víkend -1 (19)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Krisí Kočanská drží víkendy? :)
    upraveno 15. ledna 2013
    @flanker.27 Já je nedržím, mě je to jedno (skončila mi výuka), ale lidi okolo je drží a nějak se mi nechtějí přizpůsobit :)
    @Krisa A jak jsi na tom se zakázaným slovem? :)
  • 2. Krisí hlasování

Všední dny +2 (24)
    Víkend -1 (18)
    @Krisa To bude něco jako "člověče, tak tohle jsem tu ještě neměl" :)
    @flanker.27 Toho se právě trochu bojím :D Nebo možná spíš "Jak někdo může bejt tak blbej? Vždyť je to úplně jasný!"
    upraveno 16. ledna 2013
    @Krisa Ber to takhle. Když táta ještě dělal na přírodovědecký fakultě, říkal mu kolega: Já když toho člověka vidim a slyšim u zkoušky, tak mu radši tu radši tu trojku dám, než abych toho blba musel poslouchat podruhý :)
  • 3. Krisí hlasování

Všední dny +2 (26)
    Víkend -1 (17)
    @flanker.27 Musím se přiznat, že někdy na to trochu spoléhám :D
    (Jednou jsem se dopředu ptala, jestli se případně můžu rozbrečet - ale ten člověk mě měl rád, takže jsem si tu otázku mohla dovolit)
  • Tak u mě je víkend taky zabitej, takže se taky přimlouvám za všední dny...¨chci být u toho a pokoušet se ovlivňovat hlasování mým směrem :-D

Všední dny +2 (28)
    Víkend -1 (16)
  • 5.Krisí hlasování

Všední dny +2 (30)
    Víkend -1(15)

Já se taky přes víkend na počítač prakticky nedostanu, takže tady to mám jednoduchý. :-)
  • Jé, já jsem tak ráda, že jste o víkendu neodhlasovali. Byla jsem mimo a bála se, že mi to uteče.
    @Krisa Hehe, jeden zkoušející nám vyprávěl, jak měl u zkoušky (která se odehrávala u něj v kanclu u jeho stolu) kluka, kterýmu cosi upadlo pod stůl. Když se proto chtěl sehnout, zkoušející ho zarazil: "Zůstaňte sedět pane kolego, kdyby sem někdo vstoupil, tak to nevysvětlíme."
    @flanker.27 :D Chudák zkoušený, tohle by mě sice asi docela rozesmálo, ale zároveň trochu rozhodilo (rozčervenalo a roztěkalo).
    @Krisa Já myslim, že je to dobrý na uvolnění atmosféry :)
  • @Krisa U nas sa niektori spoliehali na minisuknu, ale v zime je vopruz :)
    @Hildegarda Che, já nosím sukně po celý rok, vlastně nosím sukně furt (po dlouhý době jsem vylezla v kalhotech a kamarádka se strašně divila, že je vůbec vlastním) :D
    Ale nenosím je ze zkouškového důvodu. Na poslední písemné zkoušce mi naopak sukně přivodila dost nepříjemnou situaci - měla jsem sukni do pasu ke kolenům. Do půlky je hnědá a pak má bílý, lososový (? asi) a černý pruh. A zkoušející ke mně přišla, ať si vyndám ten papír, co mám položenej na sukni :D
    Na minisukni se spoléhala Eliška, když dělala výzkum pro tu svojí práci, aby si zajistila více odpovědí :)

Jí to problém nedělalo, páč je stejně nosila pořád :)
    Já na sukně nespoléhám, já spoléhám na svůj ďábelský osobní šarm :D
    @Krisa Který tím oblečením jistě není vůbec podpořen :)
    upraveno 16. ledna 2013
    @flanker.27 Ne, vůbec, můj šarm to nepotřebuje :D
  • Ach jo, zase jsem si představila Harringtona v sukni podporující jeho ďábelský šarm :-)
    @Krisa Chceš říct, že bys byla šarmantní i bez oděvu? Hmm... ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.