Warlock? Moje obľúbené povolanie vo WoWku :D Myslel som to Heroes of Might 'n Magic :D Len som to nedopatrením skrátil na Heroes of M**** (doplňte podľa potreby)
A ja stále dúfam, že ma Blizzard vyslyší a ďalší datáč na WoWko bude Nightmare's Awakening :D Ale štvorka WarCraftu by bola zaujímavá.. Ale veru dobre spravia ak to nedajú ako štvorku.. Trojka je ako séria pekné číslo a takto aspoň tú štvorku môžu uviesť ako... Ako to povedať... Novú hru z lore WarCraftu... Teda ak to nebude čosi úplne iné...
lore se mi líbí v pandarii, tam ten příběh a lokace jsou skutečně skvělé. Nevím jak by po posunutí děje od W3 přes veškerý děj wowka chtěli dát W4, horko těžko.
Mě, jako nehráči WOW, by se líbilo, kdyby tam byl ten příběh, protože ho neznám a zajímá mě to (hrála jsem W3 a mám přečteny skoro všechny W a WoW knihy, co u nás vyšly).
Ale taky vím, že to nejde (protože hráči WoW by prskali a těch je asi víc).
Musim udělat upgrade počítače abych tohle utáhl, už zaklínač 2 šel horko těžko, mizerné fps ale příběh jsem si i tak užil. Zaklínač je jediná originální hra co mám :)
Vernona Roche. Sympatak je to celou hru, sice mě štvalo že jsem pak byl s těma parchantama v táboře jako je Henselt a ten mág ale některé questy mi to vynahradily. :) Až Sabriny mi bylo líto.
Já Iorvetha, nelíbilo se mi, že lidi jsou tak hnusní na nelidi. Ale chtěla jsem, aby se všichni kamarádili :D. To rozhodování je hrozný peklo, fakt mi to dalo zabrat.
Komentáře
Myslel som to Heroes of Might 'n Magic :D Len som to nedopatrením skrátil na Heroes of M**** (doplňte podľa potreby)
Warcraft IV?
Ale štvorka WarCraftu by bola zaujímavá.. Ale veru dobre spravia ak to nedajú ako štvorku.. Trojka je ako séria pekné číslo a takto aspoň tú štvorku môžu uviesť ako... Ako to povedať... Novú hru z lore WarCraftu... Teda ak to nebude čosi úplne iné...
Ale taky vím, že to nejde (protože hráči WoW by prskali a těch je asi víc).