@Everett_Young Což mne přivádí na ďábelskou myšlenku- Loki vs. Malíček- kdo z koho?! Jakékoli prostředky povoleny (krom vydírání pomocí nezletilých nemanželských "dcerušek").
No nevím, mě ty teasery spíš štvou. Nic pořádného neukážou, jak má potom člověk kočírovat svojí natěšenost... Ale ty přidané bubny v Deštích jsou dobré. :)
Na WiC tvrdí, že pokud chtějí něco pustit, tak to bude muset být před premiérou nové řady Girls (tahle nebo příští neděle, nezkoumal jsem to víc) - pak už totiž do dubna nemaj žádný podobný milník, kterého se většinou chytaj.
S první řadou se to nedá srovnávat, teď už nepotřebují ztrácet moc času a komplikovat si práci upoutávkami. Bít na poplach začnu až na začátku února, ale do tý doby je to skoro víc než jsem čekal.
Girls začínají tuhle neděli. Taky pořád tajně doufám, že něco pustí...
Snad to neznamená trable, jak psala Nevada. Třeba mají jen problém vybrat do traileru nespoileroidní záběry. :) Nebo jsou to prostě jen tak trošku sadisti (jako GRRM :) a baví se tím, jak jsou z toho čekání fanoušci GoT zoufalí.
Edit: tak v neděli prý nic nebude. :-? (HBO poslalo WiC mail, že v neděli pustí jen tenhle teaser)
Celé to visí na tom, že súčasť zmluvy bolo aj prevziatie práv nad iným projektom. O tom nič neviem, ale ak je to pravda, je to možné. Skôr by som však očakával/chcel, aby využili flashbackové scény točené ešte v prvej sérií s Brandonom a pod. a vytvorili tak príbeh Robertovej rebélie a toho, čo bolo pred 14 rokmi - a vzhľadom na to, že to spomínali v seriáli viac než nejaké historky z tisíc rokov vzad (dokonca ani len legendu o Azorovi Ahaiovi), ako prequel je to lepšia možnosť. Ale poviedky Dunka a Egga vzhľadom na možnú spojenosť s proroctvami a víziami by bolo tiež dobré spraviť.
Z toho článku jsem měla pocit, že půjde o projekt, který s Ice & Fire nemá nic společného. Možná zfilmují jiná Georgova díla, možná něco úplně jiného... Každopádně je to "another monkey on his back". :roll:
Komentáře
No nevím, mě ty teasery spíš štvou. Nic pořádného neukážou, jak má potom člověk kočírovat svojí natěšenost... Ale ty přidané bubny v Deštích jsou dobré. :)
S první řadou se to nedá srovnávat, teď už nepotřebují ztrácet moc času a komplikovat si práci upoutávkami. Bít na poplach začnu až na začátku února, ale do tý doby je to skoro víc než jsem čekal.
Snad to neznamená trable, jak psala Nevada. Třeba mají jen problém vybrat do traileru nespoileroidní záběry. :) Nebo jsou to prostě jen tak trošku sadisti (jako GRRM :) a baví se tím, jak jsou z toho čekání fanoušci GoT zoufalí.
Edit: tak v neděli prý nic nebude. :-? (HBO poslalo WiC mail, že v neděli pustí jen tenhle teaser)
To video bude 21.1., to je známo. Ale doufali jsme, že v neděli při premiéře jiného seriálu pustí trailer.
Každopádně je to "another monkey on his back". :roll: