To by bylo nakonec fajn - jako taková podzimní výpln. Jnak mně ještě napadlo, jestli nebudou chtít udělat třeba něco histotirckýho, třeba Válku růží :-)
Válku růží má dělat Starz (z pohledu významných žen).
Mě to trochu štve. Z těch existujících povídek zase moc materiálu nebude, tak aby Martin nesepisoval narychlo další povídky a na Píseň zas nezbyl čas...
Předčasná spekulace: Nepočítám, že by psal povídky. Napíše to nahrubo, v hlavě to má a předhodí to scénáristům. Sám se s vedlejšíma linkama párat nebude, stejně by mu je scénáristi přepsali či vyškrtli.
Tak já zas nevěřím tomu, že by to přenechal scénáristům ještě předtím, než to sám sepíše... To by je (ty další povídky) pak dopisoval po zfilmování? Imho by zatím pracovali s těmi třemi, nemusí z toho dělat seriál, ale třeba televizní filmy. No, jsem zvědavá, co z toho vyleze.
Vy furt s tou Vanessou :-) Ta má IMO asi podobnou úlohu jako Jane Espenson v první řadě. Jako by Benioff s Weissem byli svatí a ona jim to kazila. Kéž by, ale myslim, že to tak nebude.
Myslim, že v případě Dunka by Benioff s Weissem rozhodně u toho projektu nebyli. To by myslim nezvládli při současnym rozvržení jedna řada GoT za rok. Schůdnějšího vidim právě třeba toho Cogmana a kolem něj vytvořit novou jednotku.
On i Cogman v nějakém rozhovoru říkal, že by se jednou chtěl vypracovat na stejnou pozici, jako mají D&D (executive producer). Ale to by mi zas chyběl u GoT. :(
Komentáře
Make it happen, HBO!
Mě to trochu štve. Z těch existujících povídek zase moc materiálu nebude, tak aby Martin nesepisoval narychlo další povídky a na Píseň zas nezbyl čas...
No, jsem zvědavá, co z toho vyleze.
Myslim, že v případě Dunka by Benioff s Weissem rozhodně u toho projektu nebyli. To by myslim nezvládli při současnym rozvržení jedna řada GoT za rok. Schůdnějšího vidim právě třeba toho Cogmana a kolem něj vytvořit novou jednotku.
Ale to by mi zas chyběl u GoT. :(