Ice & Fire novinky 2/2013 - Ice & Fire

upraveno 11. ledna 2013 v Seriál Hra o trůny
2»

Komentáře

• @sveva to mě taky napadlo
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • To by bylo nakonec fajn - jako taková podzimní výpln. Jnak mně ještě napadlo, jestli nebudou chtít udělat třeba něco histotirckýho, třeba Válku růží :-)
  • Ne, ne, ne... nesmím si od toho nic slibovat. Vždyť to jenom probírají, jsou to jenom spekulace. Jádydá... :)

Make it happen, HBO!
    Válku růží má dělat Starz (z pohledu významných žen).

Mě to trochu štve. Z těch existujících povídek zase moc materiálu nebude, tak aby Martin nesepisoval narychlo další povídky a na Píseň zas nezbyl čas...
  • Předčasná spekulace: Nepočítám, že by psal povídky. Napíše to nahrubo, v hlavě to má a předhodí to scénáristům. Sám se s vedlejšíma linkama párat nebude, stejně by mu je scénáristi přepsali či vyškrtli.
    Mno, tím hůř. Takhle se nakonec dočkáme Dunka jako superplayboje a nepřekonatelného bojovníka, zatímco Egg bude něco mezi Aemonem a Aerionem :o))
  • Tak já zas nevěřím tomu, že by to přenechal scénáristům ještě předtím, než to sám sepíše... To by je (ty další povídky) pak dopisoval po zfilmování? Imho by zatím pracovali s těmi třemi, nemusí z toho dělat seriál, ale třeba televizní filmy.
    No, jsem zvědavá, co z toho vyleze.
    Třeba Benioff s Weisem budou mít moc práce s GoT a tak zůstanou jen jako spoluproducenti a tu nánu Vanessu si snad nechají u sebe :)
  • Vy furt s tou Vanessou :-) Ta má IMO asi podobnou úlohu jako Jane Espenson v první řadě. Jako by Benioff s Weissem byli svatí a ona jim to kazila. Kéž by, ale myslim, že to tak nebude.

Myslim, že v případě Dunka by Benioff s Weissem rozhodně u toho projektu nebyli. To by myslim nezvládli při současnym rozvržení jedna řada GoT za rok. Schůdnějšího vidim právě třeba toho Cogmana a kolem něj vytvořit novou jednotku.
  • On i Cogman v nějakém rozhovoru říkal, že by se jednou chtěl vypracovat na stejnou pozici, jako mají D&D (executive producer).
    Ale to by mi zas chyběl u GoT. :(
  • No Cogman píše max. tu jednu epizodu, u něj si umím představit jistý překryv, kdyby Dunk byla nějaká minisérie.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.