Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
18485878990581

Komentáře

• Už by mohl být teaser :-k
  • @flanker, ja viem, žil som v 80-tych rokoch :). len vravím, že v slovenčine to tak nefungovalo, resp. si nepamätám.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @sarven No napsal jsi, že se žargon odvíjel od VB, tak jsem natřesen se dozvědět něco z lidové tvořivosti :)
  • Ještě jsem od rodičů v osmdesátých slýchávala výraz "soniboj" , asi průnik "SNB" a "sonny boy"
  • Dívám se teď na pátou serii Destination truth, jestli někdo zná. Moc tam toho Josh ještě nenašel a občas se mu něco zadaří najít co vypadá tak nějak nepřirozeně :) většinou jen vypadá. Ale teď mě vyloženě rozesmál jeden díl - našel kousky "mimozemských plavidel" v Kazachstánu, bohužel si neuvědomil že se nachází blízko proslulého kosmodromu Bajkonur a není to v dílu ani jednou řečeno :) Ale amíci si stejně neuvědomují že když jejich program krachl tak rakety do vesmíru posílaj rusové zrovinka odsud, čily se tam takovyho bordelu bude povalovat dost.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • no ak išlo o kráľovského "šenka" tak to je určite funkcia Taverníka. Patrí to medzi dosť významné úlohy pri kráľovskom dvore, starali sa o zásobovanie a ten hlavný Taverník mal funkciu pri stole nalievať samotnému kráľovi čiže kráľ mal v Taverníka neskutočnú dôveru. Taverník mal dokonca aj súdnu moc.
    Aha, diky... Nejako to na tej prezentácií obkecám :D
  • pozna tu niekto true calling? serial
  • @Gardien Asi myslis tru calling. Ked som bola mala, tak som to pozeravala :). Pamatam si vsak, ze ma Dushku casom zacala neskutocne iritovat.
  • @Branislav_Gepeto No ved hovorim, ked som bola mala :)
    Sladkych 20, aaaaach. :)
    Ten jej tragicky pohlad mi zacal ist fakt na nervy.
  • @Branislav_Gepeto Som tiežpremyšlal či som mal 4 keĎ som to pozeraval.. to chodilo na jednotke po housovy tak som k tomu došiel
    Ja som mal asi jedenásť.. Možno viac.. :D Nedávno to dávali znova na JOJke.. No... Tým nedávno myslím pred pár rokmi...
    Mám taký pocit, že Targaryenom robili základ Habsburgovci. Veľká dnastia, ktorá padla. Plus, Rudolf II. trpel maniodepresívnou psychózou a raz niekomu veril, inokedy ho aj poslal do väzenia. A to som na to narazil náhodou pri robení projektu o Turzovi.

A ešte by sa mi páčila táto inšpirácia budúcnosti - jeden z radcov (môže figurovať Malíček aj keď ten toho času Aerysovi neradil) spácha samovraždu a druhý zomrie vo väzení (Varys). Mám Varysa rád, ale takýto osud by bol zaujímavý.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Habsburkové měli psychicky nemocných panovníků víc, než jen Rudolfa II. A taky za to mohly časté blízké přibuzenské sňatky. I když tam to obvykle řešili na úrovni děti sourozenců.
  • upraveno 9. ledna 2013
    tak a bude další změna postavy :-(
  • @Branislav_Gepeto podívej se na winter is coming :-(
  • To je hodně smutné. :( Velká škoda.
  • Docital niekto z Vas Chromeho Boha z Malazskej Kroniky Padlych? ja prave dnes a musim povedat, ze lepsiu knihu (vcetne 9. predchadzajucich i mojej srdcovky Martina) som este vo fantasy necital. tak genialny, premakany do najmensich detailov, dojimavy a epicky pribeh az berie dych. erikson je proste pan...
  • Bylo to vydané i češtině či slovenštině?
  • @Nevada : Díky. Už vím, co si přečtu po Strachu moudrého muže....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Od 1. Února nová televize Prima Zoom 8-O
    Reakce na Smíchov? Co se to sakra děje. Ještě před pár několika lety tu byly sotva 4 stanice a teď už jich je snad padesát :roll:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Montezuma3 a ani na jednu z nich se nedá pořádně koukat...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.