Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1117118120122123394

Komentáře

• Ach tá Michelle Pfeiffer tam bola naozaj nádherná.
  • @Chmur Vizualne je to naozaj zaujimave, hudba tiez usla, najlepsie su vsak masky a agent Smith :) Na kino je to ale dost dlhe.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. prosince 2012
  • @Nevada Reacher is 6' 5" tall (1.96m) with a 50-inch chest, and weighing between 210 and 250 pounds (100–115 kg) - hej, cely Tom :)
    Keby aspon do toho netahali Reacherovo meno...proti ostatnemu ziaden disputat
    upraveno 29. prosince 2012
    @Hildegarda
    Nj, obvykle tohle dokážu u filmu vytěsnit. A Reacherovo jméno do toho zatáhnout museli, vždyť je to adaptace románu o něm ;)
    Zrovna čtu jeho první příběh a ani při čtení si ho nepředstavuju jako takového obra :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Též jsem na tom byl (dezertoval jsem tak od rodinné návštěvy). Kombinace výborných scén a scén skoro nechtěně směšných v tak zvláštním mixu, že jsem chvíli nevěděl, jestli to není parodie :)

Ale celkově mě to docela bavilo.
  • Si řekněte Krise, ať vám nějakého přivede. Tohle jsou takové typické proporce těch rychlostních kajakářů.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. prosince 2012
    @Ugla Tohle už by byli ti větší a těžší :) Kajakáři nemusí být takoví čahouni jako veslaři, i když to vůbec nezmenšuje jejich narvanost (samozřejmě sprinteři mají trochu jinou stavbu těla jak maratonci a i u chlapů sprinterů bývá rozdíl mezi dvoustovkaři a kilákaři).
    Edit: Ta narvanost je v rámci normy, ne extrémů kulturistiky (to by se asi moc dlouho neuvezli)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • neviděl to z Vás (příznivců anime) někdo a jsou na to titulky?
  • já viděl celej seriál a stojí za to to shlédnout alespon do 62 pak už vaří z vody
    upraveno 31. prosince 2012
    Jsem trochu zmaten. To je zfilmovaný Samurai X ?
    Jop. A dodatečně dík za odkaz o Ghibli.
  • Vcera som pozerala Seekinh a friend for the end of the world. Myslienka dobra, len to divadelne herectvo Keiry sa tazko prezuva. Nemam akosi uz chut na ziadny dalsi film s nou.
  • Ani kdyby v něm tvořila pár s Ryanem Goslingem? :twisted:
  • @heavy_head ak by sa dala prekryt monoskopom, preco nie :)
  • Rytmus v poslednej Smrtonosnej pasci? OMG
    :wall:
    Jo je tam. I v traileru :D
  • Keby to pod video nebolo napísané tak ho ani nezbadám, bude tam dlhšie ako na 15sec? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Medzi hl. postavami nie je
    http://www.imdb.com/title/tt1606378/
    @Branislav_Gepeto Tak role to bude určo maličká. Možná řekne i jednu větu. Ten seznam herců na imdb samozřejmě není kompletní. To bude až po premiéře. Až někdo důkladně proštuduje závěrečné titulky a doplní to tam.
    To štymuje - jeho texty jsou často taky dost smrtonosné.
  • on je ten chlap za tim pultem?
    upraveno 4. ledna 2013
    Tak to na něj sedí - opuchlej oversáčovanej žvejkající degen s černejma brejlema na vždy přilepenejma ke ksichtu.
  • @Krisa sice může bejt, ale podívej se kam to dotáhnul
    @M1on No však říkám, že mu to dokonale sedí
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.