Pětky jsou promakané, ale hratelnost bohužel trochu zhoršuje strategiská mapa. Tím že je ve 3D, tak je moc malá, trochu špatně přehledná a vlastně i docela ošklivá. Někdy je ten pokrok v grafice na škodu. Třeba Civilization mě mrtě baví jen proto, že kromě klasického zobrazení mapy, nabízí i možnost přepnout do 2D schématického (velmi přehledného módu), tu hru vlastně nehraji jinak, než v tomto zobrazení :D
3D většinou skončí tak, že se stejně dívám jenom z jednoho pohledu, protože ladění kamery zdržuje. :-)
Teď jsem se vrhla na Zaklínače 2. Vypadá to na zajímavý příběh, akorát to konzolové ovládání mě štve. Chci něco sebrat a když je tam zrovna nějaká louč, tak mám smůlu, Geralt ji chce pořád zapalovat.
Mám 2ku na steame ale ako v každej MOBA hre je tam hrozná komunita a matchmakeing je hrozný, hádže ma to s ľuďmi ktorí očividne tu hru poznajú oveľa viac čiže mám hry kde si ani nezahrám lebo som nonstop mŕtvy + hráči ktorí sú od začiatku afk takže hrávam hry 3v5 4v5 sú nehorázne nudné keď som v týme kde nás je menej tak či tak prehráme a keď som v týme kde nás je viac netreba sa ani snažiť lebo tak či tak vyhráme.
Mne príde ten 2002 hrozne prečačkaný a divný a škaredý :/ Ten z 1990 je najlepší :D "Black" Dragon.. A Monti čo máš proti tomu lentilkovému? :D '96 je tiež pekný... Aj 2006
Komentáře
Někdy je ten pokrok v grafice na škodu. Třeba Civilization mě mrtě baví jen proto, že kromě klasického zobrazení mapy, nabízí i možnost přepnout do 2D schématického (velmi přehledného módu), tu hru vlastně nehraji jinak, než v tomto zobrazení :D
Stromy vypadaj jak stromy a ne jako kuželi a ani nechybí Danovi kadibudky.
http://bonusweb.idnes.cz/prvni-zabery-z-titulu-od-warhorse-drr-/Novinky.aspx?c=A121210_115029_bw-zurnal_anb
Teď jsem se vrhla na Zaklínače 2. Vypadá to na zajímavý příběh, akorát to konzolové ovládání mě štve. Chci něco sebrat a když je tam zrovna nějaká louč, tak mám smůlu, Geralt ji chce pořád zapalovat.
Aj 2006
mysliš HoMaM?
Ale imunita vůči magii není všechno.