TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
18990929495362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. prosince 2012
    @Krisa Pravda, něco pozitivního se najde na všem a Topper harley alias Tukačinčila, tedy Chlupatá pacička by nám chyběl, stejně jako Vatukina, čili Horké bříško. Ale když já mám rád letadla a ty dostávaj v Top Gunu zabrat skoro jako můj mozek :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Tak já si z Top Gunu pamatuju jenom, Tomovy frajerský brejle, že tam byl TC strašně škaredej (oproti tomu, jak vypadá starší) a že ta hlavní paní mi tam přišla strašně, ale strašně stará (ten film je starší jak já, takže to je něco podobného, jako když mi bratránek před 2 lety řekl, že ho ve školce učí angličtinu strašně, ale strašně starej pán, je mu asi 22 nebo 23 let).
    @Krisa ta hlavní paní je totiž asi o strašných pět let starší než Tom Cruise :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Je škoda, že si necháš svou obsesí realitou tak zkazit filmový zážitek ;o)
    Vždyť Top Gun je hezká pohádka :o)) A těch později známých herců ve vedlejších rolích tam hrálo... Kilmer, Skerritt, Ironside (no dobře, tihle dva už tenkrát známí byli), Robbins, Gilyard (ten černoch z Walkera, Texas Rangera). Mě osobně svého času opakovaně překvapilo, že tam hrála Meg Ryan. Na ni jsem pravidelně zapomínala.
    Právě že není, pohádka má mít sympatické hrdiny což Top Gun teda nemá. Je to prachsprostá náborovka, s postavama na zabití. Cruise mám v některejch rolích i docela rád, ale týhle postavě bych povyrážel zuby. A to hafo americkejch keců a jejich dokazování si kdo je nejlepší taky nemůžu vystát. A žádnej Mig-28 neexistuje :)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 26. prosince 2012
    @alek jasně že ve filmu vždycky armáda vypadá dokonale. Dobrodružství, pěkné uniformy, chápaví důstojníci, kolem plno holek :)

Zapařený nohy a rajóny neukazujou :)
  • Tak som si pozrel Band of Brothers a dosť som si na konci poplakal. Prekvapilo ma koľko známych tvári tam hralo hoc len na jednu epizódu. Najviac sa mi určite páčili tie krátke úvody s veteránmi.
    Inak neviete mi poradiť seriál, odporúčali mi ho spolužiaci je o sniperoch z obdobia Napoleonskej vojny. Google mi nejak nepomáha alebo som skôr nešikovný.
    @JoeGyry Asi Sharpe's Rifles a další díly. Dokonce se samotným Seanem Beanem. Ale viděl jsem první díl a byla to hrozná sračka, dle mého.
    upraveno 26. prosince 2012
    To asi nebude ono. Sharpe je série dobrodružných románů/filmů ve stylu Hornblowera či Červeného bedrníka.
    Před časem se tady kdosi zmiňoval o seriálu nebo dokumentu o odstřelovačích a pátral tady po významu jejich masky. Ale to bylo tuším z první světové. Na název si taky nevzpomenu.
  • upraveno 26. prosince 2012
  • Epic psycho? :-)
    Povídej, vyslyšíme tě.
    To je Tennant?
  • A co říkáte na finále 7. řady Dextra? Já se nestačil divit. To bylo také EPICKÉ PSYCHO.
  • Wolf's Rain je ozaj krásny a ta animácia je úžasná, mám pocit že kresliči robili na každom obrázku zvlášť narozdiel od tých nových anime kde mi príde všetko umelé podľa šablóny.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • @Thorar Proč?
    Protoze to bylo STRASNE, ALE STRASNE predvidatelne a ze to je finale jsem se dozvedel az z netu, jinak mi to prislo jak normalni dil a cekal jsem na dalsi kde bude to grande brutale cliffhanger mindblowing finale.
  • @Thorar Ona bude ještě osmá řada (poslední) a tohle bude mít následky.
  • upraveno 27. prosince 2012
    @Krisa a este stihas aj novy serial? :o
    Ja Kate Mosse nemusim a labyrint je dobry iba ten Faunov, ale zase proti gustu ziaden disputat
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.