Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1113114116118119394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Nevím, co je dung ani DF. A hlavně nechci spolupracovat s nějakejma lidma :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 19. prosince 2012
    Však říkám, nemusíš, v žádne onlajnovce kterou jsem hrál nejsi nucena hrát s lidma, můžeš si užívat sama většinu obsahu hry :-)
    Jen bourám Tvé předsudky :-)
    @Thorar Jen bourej :) Ještě mám jeden - chci hrát uzavřený příběh a mám pocit, že WOW je nekonečné.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Já ve WoW žádný příběh nevnímal, a pokud ano, rušil mě a silně nebavil :-) Zato příběh v Guild Wars nebo Star Wars (obě onlajnovky) jsem si užíval neskutečně.
  • @Krisa Moje myšlenky, sestro. Na druhou stranu to věčné opakovaní konfliktů a předchozích chyb tomu dává aspoň nějakou myšlenku. V Blizzardu by se ale měli chytit za hlavu a konečně si vymyslet jinou dojnou krávu, než lidi zapomenou, co na Azerothu měli vůbec rádi.

@Thorar Tos řekl hezky. Proto ty, co znají W3, WoWko často frustruje.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Trailer na Gatsbyho vypadal skvěle... Ale těžko říct, jestli to překoná starou verzi :-)
  • @svoa00 na tom už se pracuje prej už je to i hratelný pracovní název "project titan"
  • @M1on Takže Alianci a Hordu opustí uprostřed konfliktů a aspoň nějakýho zakončení se nedočkáme. Proč mě to nepřekvapuje :roll:
  • upraveno 20. prosince 2012
    @svoa00 Ale vůbec ne Blizzard chce mít dvě rozdílne MMO vedle sebe které si nebudou konkurovat.Jednoduše řečeno chceme dvě dojné krávy.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 20. prosince 2012
    @Everett_Young Jaina si přece začne s Varianem Vrynnem, což si zastánci Hordy přejí. Všichni její blízcí dali přednost slabší stránce svojí povahy a dopadnou blbě - Arhas, Kael, její taťka. No fakt - co to s tou ženskou je? :onfire:
  • @svoa00 Ty jí nemáš ráda?
  • Kealiho jsem v Frozen Thronu strašně nesnášel hlavně ty jeho debilní keci. Pořád jenom něčím otravoval. Nejlepší u měl byl je a bude Arthas a Jaina.
    Já mám Kaela ráda! Nejraději mám Arthase, Illidana, Kaela a Jainu.
  • Já mám nejradši Arhase (jako paladin mě nutil dělat, co jsem nechtěla, aby to pak dotáhl do konce, když začal kopat za nemrtvé, ale "Frostmourne hungers" a "Your death shall be legendary" jsou nezapomenutelné hlášky, navíc jeho nekromancie mi při hraní párkrát zachránila zadek), Tyrande (i když se občas chová jako blbka) a Malfuriona (jeho stromečky jsou milášššci).
    já teda hrál pouze českej dabing:D a ten se mi docela líbil.
    Ted jsem se koukal na dabing forum, kdo daboval Arthase a byl to stejnej chlap, co daboval House:D
    Ou jee, A další nálož od Keese.
    Nejlepší pasáž je ta prostřední, i když už mám tu písničku od Woodkid docela oposlouchanou.
  • Předčítač nebo Schindlerův seznam? Teď mám vážně krizi a jestli mi někdo neporadíte, tak asi skočím z mostu.
  • @Lady Sansa Neskákej... Předčítač :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Lady Sansa Moc se mi nelíbil ani jeden, doporučil bych spíš Pianistu.
  • @Lady Sansa Asi s křížkem po funuse, ale Předčítač.
    Aby z toho nebyl Steven smutný. Tak já říkám Schindlerův seznam. Ale musím se přiznat, že ty zbylé dva filmy jsem neviděl :roll:
  • já viděl jen Pianistu tak řikam Pianistu
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Schindlerův seznam za sebou nechává Předčítače o několik délek. Pianistu jsem neviděla a nejspíš ani neuvidím.
    Schindelrův seznam je ahistorická pitomost, proto ho nemám rád. Schindlerův kult je historický nesmysl.
    To já vím. Ten film vnímám jako film, ne jako dokument a nemám s tím problém :o)
    Když na Slovensku dávali New Police Story pod názvem Pomsta Jackieho Chana, tak jsem se jim smála. Teď dává Prima Cool film Jackie Chan: První rána a je mi z toho smutno.
    Film samozřejmě nemusí být dokument, na druhou stranu by neměl kecat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.