Netušim u Heroes bylo dobrá první serie pak to šlo zkopce. Zkus Arrow sice je to úplně něco jinýho ale je to docela dobrý. Nebo zkus vyhrabat Mutant X to bylo taky zajímavý
TBBT sa lepsi - v poslednom dieli sv. Vaclav a v predposlednom zazil Sheldon s Amy svojsku verziu sexualnych hratek :). Uz davno mi nic tak nepozdvihlo naladu. tymto chcem este raz podakovat @kolikokoli za titulky k TBBT
Ad Costner. Náhodně jsem odpoledne zapnula TV na Joj a dávali Robina Hooda. Kupodivu s českým dabingem. Otřesným českým dabingem. Gisborne: "Kde máš manžela? Toho, co mu říkají Trošku." ...
teraz to práve končí. ten dabing je príšerný... ako sa volá ten (známy herec) čo dabuje willa scarleta? musí byť medzi nimi 50 rokov rozdiel minimálne :)
Na Costnerovskom Robinovi Hoodovi som tiež vyrastal. Pamätám si, že keď som mal asi 8 rokov, strašne som sa bál obesenia práve kvôli tej scéne, kde chcú Robinovu družinu popraviť.
@Krisa Mne najhoršie robili tie zvuky, ktoré pritom vydával ten chlapec (teraz mi nejako vypadlo, ako sa volal). Teraz už mi je jasné, že je to len film, ale vtedy keď som počul, ako sa nemôže nadýchnuť, nebolo mi všetko jedno. :-?
@Chmur do tohot Robina som bola strasne zalubena :) pamatam si, ako sa mi jednu noc snivalo o tom, ze som Marianna a rano som bola z toho este taka omamena, ze mi mama musela zaviazat snurky od topanok, aby som to do skolky stihla :)
@Nevada jj, to spracovanie sa mi velmi pacilo, bohuzial hlavny hrdina sa mi vtedy zdal na mna velmi pristary a este mal aj syna - v 10 rokoch nic pre mna :)
Stejně ty seriály z konce sedmdesátých a osmdesátých let měly svoje kouzlo - Proti větru, Co přináší řeka atd. Nebo to je pouze dětská vzpomínka ala babiččiny buchty jsou navždy ty nejlepší? :-)
Komentáře
Jestli rychle dobře počítám, tak v historickém hrál snad jen v Hoodovi. Crowe 2x western, 3x historický, což při jeho filmografii není zrovna moc.
Zkus Arrow sice je to úplně něco jinýho ale je to docela dobrý.
Nebo zkus vyhrabat Mutant X to bylo taky zajímavý
@sarven V žádných :P
Stojí s pěstí! 8-)
tymto chcem este raz podakovat @kolikokoli za titulky k TBBT
tenhle Robin je nejlepší :o)
pamatam si, ako sa mi jednu noc snivalo o tom, ze som Marianna a rano som bola z toho este taka omamena, ze mi mama musela zaviazat snurky od topanok, aby som to do skolky stihla :)