Tak to já bych neodhadla nikoho, zvlášť když tady všichni tak matou se střídáním jazyků :-) Abyste věděli , příště vám to napíšu v islandštině a budete mít po ptákách :-D
Ale jinak ze mě asi psycholožka nebude, já neodhadnu nikoho, maximálně tak Gepeta :-D
Tak jsme se konečně podívali do Ašaje. :) A pohled to byl zajímavý, líbila se mi ta hra s barvami... Asi to bude tím, že jsou to jen útržky kapitol, a tudíž i záměr, ale nějak jsem nepobrala, odkud kam ta povídka směřuje... respektive proč Alchemista vyhledal zrovna Sama, jak by ho měl zastavit atd. Nezbývá než čekat na Samovy kapitoly ze Sna o jaru. :)
Nemyslím si, že se Euron objeví v nějakém pokračování Dunka a Egga, to by mu muselo být tolik, co mistru Aemonovi. :) Možná ale GRRM napíše nějakou povídku "Duck and Egg", a tam už by se vešel. :D
Prilis vela napadov na prilis malom priestore. Zo vsetkeho sala tajomno, ale o to predsa autorovi islo. Citatel je vsak pravom zmateny, lebo vacsinou knihy necita od stredu. Kazdopadne napad sa ceni, len tie ypsilony... A doteraz som netusila, ze Velky Jiny je vlastne Velka Jina :)
Velmi zajímavá povídka, ale jsem z ní taky trochu zmatená. Akorát ve mně trochu probudila draka (čti grammar nazi) - chyby mě při četbě dost rušily. Doporučovala bych autorovi, aby dal příště povídku někomu přečíst, protože sám si člověk tolik chyb nenajde. (fakt to funguje - nevěřila bych, kolik chyb mi projde i přes kontrolu ve wordu :) )
Komentáře
Mam taky pocit, ze ak sa niekto zucastnil ostatnych dvoch kol, tak je teraz uplne jasny. Ako napr ja :)
Ale jinak ze mě asi psycholožka nebude, já neodhadnu nikoho, maximálně tak Gepeta :-D
Asi to bude tím, že jsou to jen útržky kapitol, a tudíž i záměr, ale nějak jsem nepobrala, odkud kam ta povídka směřuje... respektive proč Alchemista vyhledal zrovna Sama, jak by ho měl zastavit atd. Nezbývá než čekat na Samovy kapitoly ze Sna o jaru. :)
Nemyslím si, že se Euron objeví v nějakém pokračování Dunka a Egga, to by mu muselo být tolik, co mistru Aemonovi. :) Možná ale GRRM napíše nějakou povídku "Duck and Egg", a tam už by se vešel. :D
To znamená, že omáčka je bohatá a na pokračování děje je třeba počkat na příští knihu. ;-)
A doteraz som netusila, ze Velky Jiny je vlastne Velka Jina :)
Akorát ve mně trochu probudila draka (čti grammar nazi) - chyby mě při četbě dost rušily. Doporučovala bych autorovi, aby dal příště povídku někomu přečíst, protože sám si člověk tolik chyb nenajde. (fakt to funguje - nevěřila bych, kolik chyb mi projde i přes kontrolu ve wordu :) )