Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1111112114116117394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. prosince 2012
  • @Montezuma3 Dufam, ze nepojde o dalsiu scientologicku hovadinu
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A kolik jich už Cruise natočil, že se takhle ptáš?
  • @Nevada Ten plagat mi len pripomenul Bojisko Zem a aj to ze Tom je viac ako popredny predstavitel sekty - nenarazala som na ziadny jeho film.
  • Na Oblivion už je i trailer, vizuálně to vypadá výborně - taky to režíruje stejný člověk, který dělal Trona. Ale Coster-Waldau tam nebyl ani na vteřinku, takže to vypadá na epizodní roličku.
  • vyzerá to zaujímavo... trochu minority, trochu equlibrium?

• Navzdory varování Chrise Stuckamanna ten film musím vidět. V jednu chvíli jsem myslela, že si roztrhne košili, aby dokázal, jak moc ten film nenávidí :twisted:
    Huh, tohle je trailer na 5 hvězd, a ne ten startrek co tu byl před několika dny.

Sorry, ale tam je působivá akorát ta hudba :o) Obsah napovídá spíš o dalším průměrném filmu. Superman je nejnudnější komiksový hrdina, co znám. Ale díky Cavillovi bude aspoň na koho koukat. Russell Crowe jako supertaťka překvapil, to jsem netušila.
  • práve som sa vrátil z hobita. poviem vám, som vďačný civalovi za jeho sklamanie v prvých dojmoch. aj vďaka tomu som bol milo prekvapený.
    nie je to hrozné, nie je to zlé, nie je to nudné. je to príjemné, je to fajn. a je tam zopár veľmi dobrých momentov.
    až na to zbytočné a hlúpe 3D
    Monti:
    Ten trailer som akurát pred chvíľkou videl. Ja osobne som voči komiksom otvorený a uznávam označenie "grafický román", ktorý prejavuje lepšiu úctu. Ale na druhú stranu pri mnohých sfilmovaných komiksoch bolo vidieť typicky komiksové momenty, ktoré mi k štýlu nesedeli. Keď sa to spojí s nejakou dobrou pointou a efektmi, ako bol Batman, tak to je zaujímavé, inak ma moc takéto filmy nelákajú. A Superman zo všetkých možných hrdinov je ten najmenej zaujímavý. On za to nemôže, predsa len je to, myslím, jeden z najstarších hrdinov, ale prosto ako sa vzal, tu sa vzal, z inej planéty mimozemšťan, ktorý leteť ako nyancat a svojimi päsťami rozbil držku hneď. Je pravda, že tvorcovia pridajú zaujímavého záporáka (upútala ma tá postava v plášti) a nejakú dejovú líniu, vďaka ktorej to získa potrebnú filmovú kvalitu, ale je to skôr taký typ filmu, ktorý si pozriem, ak nemám nič iné na robote (viď Transformers 3), nie taký, po ktorom bažím, to mňa osobne upútali viac Epic, Croods, Brave, Warm Bodies. Ako povedala Nevada, tá hudba na tom bola asi jediná veľmi dobrá. Aby som sa však vrátil, opätovne, nehovorím, že film bude zlý, ešte som ho nevidel, len že nejako ma to neupútalo. Ale to bude skôr tým, že mi proste nesedela jediná poriadne ukazovaná a zaujímavá postava z traileru - Superman. Mali ukázať viac z ostatných, viac zo záporáka a podobne a možno by upútali aspoň tí.

Sarven:
    3D... 3D Everywhere :) Čakám kedy budú dávať 3D aj normálne v telke.. Predstavte si takého 3D Mrázika...
  • @sarven Niekto ma protekciu :evil:
  • práveže ani nie... za tie dlhé roky písania recenzií a akcií na podporu filmov ani len blbé lístky nie sú samozrejmosť...
    nevadilo by mi to, tak či tak na to idem x-krát za svoje, ale keď to človek chce včas napísať a nevie sa dostať na premietanie.... no škoda reči
  • @sarven to len podpichujem, viem, ze si to urcite zasluzis
    Podobne ako aj tvoj kolega na tv.sme.sk :)
    Rok se s rokem sešel, a jsou tu opět mé oblíbené celoroční sestřihy. A jako první je tu Genrocks a nasazuje laťku poměrně vysoko. Paráda:
    upraveno 12. prosince 2012
    Pesnička Zack Hempsey a myslím že konkrétne Redemption :D Na tú som narazil pri hľadaní Vengeance, ktorú použili v Hre o tróny v traileri
    EDIT: Nie bolo to End of an Era .D
    Del Toro a hodně velkýýýý.
    Pacific Rim:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Je to švanda. Transformeři bez Baye :)
  • upraveno 13. prosince 2012
    ten hlas toho systemu je GLaDOS z Portalu:D
  • upraveno 13. prosince 2012
    @M1on Mno, těch podobností je tam víc. Na začátku to vypadá jako Cloverfield, Předposlední záběr je jako z traileru na transformer 2, Úplně poslední záběr je jako z Godzilly. Ty kostýmy si oblékají jako v traileru na Stark Craft 2, hlas z Portálu a ta japonka ve dvou záběrech vypadá úplně stejně jako Faith z Mirror's Edge. :D
    Joe: Whoaoááá :O To vyzerá skvelo... Takže k Atlas oblakov, Brave, Warm Bodies, Epic a Croods si pripisujem ďalší film, čo chcem vidieť :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. prosince 2012
    upraveno 14. prosince 2012
  • upraveno 14. prosince 2012
    @Krisa Asi lidi čekali pána prstenů, když to má takovou obří reklamu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. prosince 2012
    @BenNevis Nechápu, co to s tím má společného :)
    @Montezuma3
    Olé!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.