Povídka č. 14 /3. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• Přišlo mi to opravdu vtipné. Vím, že jméno Bob se tu už normálně používá, ale teď jsem měla nějakou dobrou náladu, tak jsem se u toho musela hrozně smát. Vážně super!

A všimla jsem si, že autor má rád Larssona. To já taky. :-)
  • Proč to nepokračuje?! :D

Nevěřila bych, že Beverly Hills může být i vtipné. Škoda že to působí tak nedokončeně, já bych tam nějak zapojila i to vyšetřování... I když je to docela jasný, Laura a Garry si píchli zlatou. :D

Tohle byla náhodou první povídka, kterou jsem četla, a nelituju. :-)
  • Stylové 8-) A zábavné. A souhlasím se svevou, klidně to mohlo být delší...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :D To je dobrý tohleto. Škoda, že jsem nikdy nesledoval BH90210 a neviděl městečko TP, možná bych se smál ještě víc.

Při googlení názvů a jmen jsem zjistil, že některá jsou špatně napsané, ale to jsou jen takové detaily :-) Jo a taky si neumím představit, že bych si kousl do svačiny někoho, koho znám jen pár vteřin :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mně připadne, že jména jsou tam přesně tak, aby vystihovala postavy z ASOIAF, TP i BH.
  • Autor zná dobře Twin Peaks, takže Flanker to nebude. :-)
    Skvělé zapasované dokonce dva crossovery, na to je třeba mít inteligenci.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. prosince 2012
    Pozor, flankeři nejsou tím, čím se zdají být.
    Prvních 8 dílů jsem viděl, až v devátém jsem to vzdal :)
    *smutník*

Mimochodem, přidávám se k pokloně za velmi dobře propojené tři různé "světy".
  • Mně osobně povídky, které mají chybu už v samotném nadpisu, naplňují mírným despektem. :-)
    Ále, v tom pekle, kterým tady někteří češtinu vláčejí, se to hravě ztratí. I ty asi dvě chyby, které jsou v textu :o))
  • @Nevada esteze ti urcite nejake tie chybicky v slovencine ujdu :)

inak poviedka sa mi veľmo ľúúúbi :)...mozno zacnem konecne pozerat ten Twin Peaks cez sviatky
    Slovenštině rozumím, čtu bez problémů, ale sama psát (natož kritizovat psaní jiných) bych se neodvážila :)
  • upraveno 17. prosince 2012
    @Nevada a co si take citala v poslednej dobe v slovencine /icefire sa nerata/? Ani len tie titulky k serialom.... Ja uz v slovencine citam iba maily a noviny. Knihy, filmy - titulky, dabing - vsetko cestina :-?
    Hm, teď jsi mě dostala. Poslední dobou kromě těch titulků (zato i u filmů), icefire a několika článků na netu asi nic. Jestli si dobře vzpomínám, tak knížku naposledy předloni z nostalgie jeden western :o)
  • zakapavame .... este aj ten Juraj Červenák, Slovacisko ako repa, a len po cesky...
    upraveno 17. prosince 2012
    Já mám rozposlouchaný jeden audiobook ve slovenštině.
    Edit: ale s tím jsem tu už trochu OT
    @Montezuma3 ktory?
    a nevadi...autor nam to urcite odpusti :)
    a kto to cita?
    Mno to sem snad radši ani nebudu psát :-# Ještě by jste se mi smáli
  • Juraj Kukura. :-)

:)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tohle bylo skvěle ujeté, přesně dle mého gusta :)
    Začínám litovat, že jsem nesledovala BH 90210
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.