Přišlo mi to opravdu vtipné. Vím, že jméno Bob se tu už normálně používá, ale teď jsem měla nějakou dobrou náladu, tak jsem se u toho musela hrozně smát. Vážně super!
A všimla jsem si, že autor má rád Larssona. To já taky. :-)
Nevěřila bych, že Beverly Hills může být i vtipné. Škoda že to působí tak nedokončeně, já bych tam nějak zapojila i to vyšetřování... I když je to docela jasný, Laura a Garry si píchli zlatou. :D
Tohle byla náhodou první povídka, kterou jsem četla, a nelituju. :-)
:D To je dobrý tohleto. Škoda, že jsem nikdy nesledoval BH90210 a neviděl městečko TP, možná bych se smál ještě víc.
Při googlení názvů a jmen jsem zjistil, že některá jsou špatně napsané, ale to jsou jen takové detaily :-) Jo a taky si neumím představit, že bych si kousl do svačiny někoho, koho znám jen pár vteřin :D
@Nevada a co si take citala v poslednej dobe v slovencine /icefire sa nerata/? Ani len tie titulky k serialom.... Ja uz v slovencine citam iba maily a noviny. Knihy, filmy - titulky, dabing - vsetko cestina :-?
Hm, teď jsi mě dostala. Poslední dobou kromě těch titulků (zato i u filmů), icefire a několika článků na netu asi nic. Jestli si dobře vzpomínám, tak knížku naposledy předloni z nostalgie jeden western :o)
Komentáře
A všimla jsem si, že autor má rád Larssona. To já taky. :-)
Nevěřila bych, že Beverly Hills může být i vtipné. Škoda že to působí tak nedokončeně, já bych tam nějak zapojila i to vyšetřování... I když je to docela jasný, Laura a Garry si píchli zlatou. :D
Tohle byla náhodou první povídka, kterou jsem četla, a nelituju. :-)
Při googlení názvů a jmen jsem zjistil, že některá jsou špatně napsané, ale to jsou jen takové detaily :-) Jo a taky si neumím představit, že bych si kousl do svačiny někoho, koho znám jen pár vteřin :D
Skvělé zapasované dokonce dva crossovery, na to je třeba mít inteligenci.
Prvních 8 dílů jsem viděl, až v devátém jsem to vzdal :)
Mimochodem, přidávám se k pokloně za velmi dobře propojené tři různé "světy".
inak poviedka sa mi veľmo ľúúúbi :)...mozno zacnem konecne pozerat ten Twin Peaks cez sviatky
Edit: ale s tím jsem tu už trochu OT
a nevadi...autor nam to urcite odpusti :)
a kto to cita?
Začínám litovat, že jsem nesledovala BH 90210