Mě se povídka líbila, nepřišla mi urážející vůbec. Prostě jen popis toho jak se situace má. Je dost temná, má svojí atmosféru. Chtělo by to ale nějaký závěr. Docela by mě zajímalo co se s ním stane...
Je to depresivní, ponuré a originální :-) Je to jiná Cat, než na jakou jsme zvyklí, ale jelikož je to téma alternativní realita, tak mi to vůbec nevadí :-) Líbilo se mi to.
To je samozřejmě zcela legitimní. Ostatně já povídku jako takovou neodsuzuji, cením si psychologické hodnověrnosti i stylistické kvality. V minulém kole kdosi - tuším hildegarda - u slavné "kontroverzní" povídky číslo 14 prohlásil: Tento Robb by se ochráncem severu nestal. Tak já prohlašuji, že tato Cat se mou oblíbenkyní nestala.
Skvělá detektivní povídka. Kdybych ji četla někde ve sbírce, tak ji budu považovat za lepší kousek. Zajímalo by mě, co Cat dělala s těma malýma rybama, když si je zvala do baráku. Má sklep? :-) Nelíbilo se mi akorát plýtvání dlouhého odstavce v krátké povídce na popisování Brienniny ošklivosti. Myslela bych si, že mstitelka synovy smrti bude mít jiné starosti než řešit vzhled své parťačky.
@flanker.27 To bol vtip, kedze doteraz vyhrali iba take poviedky ;) Neboj, budem pokracovat v depkach :) Jasne, ze raz vyhra aj taka poviedka, nabuduce mozno ta moja :)
Komentáře
Cat se dá hodnotit různě, ale nemyslím, že by o ní někdo řekl, že ji obtěžují vlastní děti :)
Autoři by ke svým povídkám měli přikládat manuály, aby byly správně pochopeny. :idea: :-)
Zajímalo by mě, co Cat dělala s těma malýma rybama, když si je zvala do baráku. Má sklep? :-)
Nelíbilo se mi akorát plýtvání dlouhého odstavce v krátké povídce na popisování Brienniny ošklivosti. Myslela bych si, že mstitelka synovy smrti bude mít jiné starosti než řešit vzhled své parťačky.
Neboj, budem pokracovat v depkach :)
Jasne, ze raz vyhra aj taka poviedka, nabuduce mozno ta moja :)