Povídka č. 15 /3. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. prosince 2012
  • Mě se povídka líbila, nepřišla mi urážející vůbec. Prostě jen popis toho jak se situace má. Je dost temná, má svojí atmosféru. Chtělo by to ale nějaký závěr. Docela by mě zajímalo co se s ním stane...
  • Tohle je regulérní noir povídka! Úžasné!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Krisa: Však jo, to bylo spíš pro autora, že já ten pocit z příběhu neměla :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. prosince 2012
    @Krisa Tak to asi budu potřebovat taky :)

Cat se dá hodnotit různě, ale nemyslím, že by o ní někdo řekl, že ji obtěžují vlastní děti :)
  • @Krisa Teď už se z toho podezření z korupce nevykroutíš. =D
    Autoři by ke svým povídkám měli přikládat manuály, aby byly správně pochopeny. :idea: :-)
  • upraveno 6. prosince 2012
    Je to depresivní, ponuré a originální :-) Je to jiná Cat, než na jakou jsme zvyklí, ale jelikož je to téma alternativní realita, tak mi to vůbec nevadí :-) Líbilo se mi to.
    @Michelle To je pravda, ale to mi neučiní hlavní postavu o píď sympatičtější a povídku - jak to říct, lepší ku přijetí.
  • upraveno 6. prosince 2012
    @flanker.27 Jasně, v pohodě :-) To nebylo mířené na tebe, aby tě to přesvědčilo ke změně názoru, jen jsem tak všeobecně popisovala své dojmy :-)
    To je samozřejmě zcela legitimní. Ostatně já povídku jako takovou neodsuzuji, cením si psychologické hodnověrnosti i stylistické kvality. V minulém kole kdosi - tuším hildegarda - u slavné "kontroverzní" povídky číslo 14 prohlásil: Tento Robb by se ochráncem severu nestal. Tak já prohlašuji, že tato Cat se mou oblíbenkyní nestala.
  • Skvělá detektivní povídka. Kdybych ji četla někde ve sbírce, tak ji budu považovat za lepší kousek.
    Zajímalo by mě, co Cat dělala s těma malýma rybama, když si je zvala do baráku. Má sklep? :-)
    Nelíbilo se mi akorát plýtvání dlouhého odstavce v krátké povídce na popisování Brienniny ošklivosti. Myslela bych si, že mstitelka synovy smrti bude mít jiné starosti než řešit vzhled své parťačky.
  • Dakujem za nazory a precitanie a uz som pochopila recept na vyhru - len nie vazne diela :)
  • @Hildegarda Mně se tvoje témata a styl velmi líbí! :-)
  • @Michelle To sa mi na tejto sutazi paci najviac - ani jedna poviedka nikdy nezostane bez bodu, kazdy si najde to svoje.
  • @Hildegarda Příště tam vraž zlovlky, a je to. ;-)
  • @Hildegarda Umíš navodit správně melancholickou atmosféru - doufám, že u toho zůstaneš ;-)
  • @flanker.27 To bol vtip, kedze doteraz vyhrali iba take poviedky ;)
    Neboj, budem pokracovat v depkach :)
    Jasne, ze raz vyhra aj taka poviedka, nabuduce mozno ta moja :)
    @Hildegarda Toho si nevšímej, to byl jen taký nakumulovaný dojem ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.