Povídka č. 4 /3. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• Tyrion se proměnil v dým a zmizel...uf...ten poslední odstavec...uf, tohle budu rozdýchávat hodně dlouho =D
  • OUAT nesleduju, ale povídka se mi líbila :-) Skvěle promyšlené...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Též jsem OUAT ještě neviděl, ale došlo mi, čím se povídka inspirovala :)
  • Ale jo, proč ne? Možná cesta až originál námět OUAT vyčpí. :-D Moc se mi líbilo jméno městečka. :-)
  • OUAT jsem viděla, a tak jsem si mohla plně vychutnat. :-)
    Tyrion jako Rampelník... konečně není oběť svého vzrůstu, ale ďábelský hýbatel osudů.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    OUAT nesleduju, inspiraci jsem pochopila, ale povídku mám problém vůbec dočíst.
  • Aha, takže to není jen moje chyba, že jsem se v tom občas ztrácela. :) Já totiž OUAT vůbec nesleduju, takže mi to přišlo docela dost překombinované. A taky jsem to četla na dvakrát.
    Na ten seriál se ale chystám, třeba tuhle povídku časem taky docením...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Asi bych měla dodat, že mi to dělá problém proto, že nesnáším míchání světa Písně a jiných nesouvisejících časových a dějových rovin (a nejen Písně, ale i celkově). Ne proto, že by povídla byla špatná. Prostě mě tenhle styl obecně nebaví.
  • Zajímalo by mne, proč autor úplně vynechal humor, svou silnou stránku. Celou povídku mi připadalo, že jede s nohou na brzdě. Ani malý vtípek nikde. Příšerně seriózní čtení. :-|
  • @heavy_head Náhodou, jeden nebo dva vtípky tam byly, to si pamatuju. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Ale to se smály jen postavy v příběhu. :-)
  • Mám pocit, že jako parodie by to uspělo víc. Něco jako autorova povídka v prvním kole. Ta neměla ani hlavu ani patu, ale mě osobně pobavila.
    Ale chápu, že chtěl autor zkusit něco jiného... snaha se cení. ;)
  • @Branislav_Gepeto Ne, já nemyslel úplnou parodii. I jen takové malé šťouchnutí, zamrkání, náznak by mi stačil. Nemusí to být ztřeštěná parodie, aby se u toho člověk mohl třeba jen usmívat. Takto mi připadalo, že autor popřel sám sebe. Ve snaze zalíbit se masám. ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. prosince 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.