teda tady to jede v takto osobní rovině jo? Co má společného něčí přítelkyně se Sansou Stark? Já mám Sansu ráda jako většinu postav z knih. Má tam své vlastní nenahraditelné místo. Přijde mi jako velmi silná osobnost, která svou sílu v rámci záchovy vlastního života skrývá. Je to ještě mladá slečna a její osobnost se bude ještě vyvíjet. Sansa je takový krásný protipól Aryi, přesto si v sobě nese něco Starkovského, něco při čem mrazí, něco chladně zodpovědného, trvalého a věrného :)
@Everett Young: pracně jsem početla lehce zpět a mám ten pocit, že jsi byl první, kdo zmínil svou přítelkyni v reakci na jeho dlouhý příspěvek, kde mluvil o mladých sexuálně frustrovaných chlapcích :)
@Kajoush: Family, Duty, Honor.... To je sansa... nie Winter is comming... Star by nerozmaznaval Roberta ešte viac než je. Stark by nezapredal svojho otca za kraľovstvo. A Stark by nezradil svoju sestru.
@Gardien Můžeš mi říct, kde Sansa rozmazluje Roberta ještě víc, než je? Už jsi někdy měl co dočinění se spratkem jako je on? Takovým, na kterého nemůžeš vztáhnout ruku a na příkaz reaguje podmínkami? Měl? Já ano, a Sansa rozhodně dělá, co může, aby se s ním alespoň trochu dalo pracovat. Ono v takovém případě se toho totiž zas až tolik dělat nedá, víš?!!! :evil:
@Kajoush diskuze o Sanse jsou vždy velmi poutavé :) Nevím, proč by mělo být mínusem, že je Sansa snílek. Proč by mělo být špatně, že sní o svém princi, který ji přijede zachránit na bílém koni? Co to o ní vypovídá? Snad jen to, že je něžná romantická duše, na druhou stranu je Sansa také velmi silná osobnost a v jejím srdci dřímá vlk, to, že se ta síla neprojevuje tím, že by běhala s mečem v ruce po Rudé Baště a vraždila Lannistery neznamená, že je menší než ta, co má v sobě Arya.
@Gardien: nemyslím si, že Sansa Roberta rozmazluje. naopak jej dost rafinovaně postupně ovládá. S jeho a jejím postavením si víc, než skrytou manipulaci ani dovolit nemůže. Otce zaprodala za království? Na to mám teda trošku míň radikální názor. Ona se snažila otci pomoci. Bohužel dost špatným způsobem. Se zradou sestry ovšem souhlasím. Ale nemyslím si, že by v každém z těchto uvedených případů jednala stejně jako předtím, kdyby měla možnost.
Komentáře
Star by nerozmaznaval Roberta ešte viac než je. Stark by nezapredal svojho otca za kraľovstvo. A Stark by nezradil svoju sestru.
Nevím, proč by mělo být mínusem, že je Sansa snílek. Proč by mělo být špatně, že sní o svém princi, který ji přijede zachránit na bílém koni? Co to o ní vypovídá? Snad jen to, že je něžná romantická duše, na druhou stranu je Sansa také velmi silná osobnost a v jejím srdci dřímá vlk, to, že se ta síla neprojevuje tím, že by běhala s mečem v ruce po Rudé Baště a vraždila Lannistery neznamená, že je menší než ta, co má v sobě Arya.
Jako dar rozvojovým zemím posílám "ž" :)
@heavy_head Zrcadlo zrcadlo, řekni, kdo je z žen v zemi nejkrásnější.
Sansa, tvá dcera, stejně jako včera.
A Malíček si protřel knír...
@Krisa Tak si představ, jak si do něj vplétá Drogovy zvonečky :)