Tak hlavně, že se kluci shodnete :-D Jen tak všeobecně, mně teda přijde 11 let ještě docela dost málo na to, aby člověk měl jasnou představu o realitě života. Člověk většinou dospívá až mnohem, mnohem později... K mládí prostě patří zaslepenost a určitá forma "hlouposti" (snad se nikdo neurazí) :-)
@Michelle Pokud slečna dovolí, tak já bych se, jakožto mladý člověk s dovolením urazil. ;) Tak, to by bylo. A teď fakta. Jakožto příslušník vysoce postaveného rodu měla být od mala vedena k jakési politické prozíravosti, a navíc, je rozdíl mezi dětskou hloupostí a povýšeným, ignorantským a stupidním chováním. Navíc jak zmínil Ugla, aspoň té Jeyne jakožto svojí kamarádce mohla přát nějaké to štěstí ale ne, ona je přece nižší původu a to je strašně fuj. A víš ty co Michelle? Já protože mám v žilách nejen modrou, ale dokonce duhovou krev a to prosím pěkně ještě se třpytkami se s Tebou již nadále odmítám bavit, protože nejsi můj vysněný neexistující idol. Ne dělám si srandu to bych samozřejmě vážně nikdy neřekl, ale asi tohle by ti řekla (myslela by si o tobě) Sansa.
Tak jako takhle. Zrovna u nás byla na návštěve ségra s desetiletým synovcem. A jak bych to - všechny Starkovic děti, dokonce i Sansa, jsou v porovnání s průměrným dítětem myslivny. Řek bych že tu narážíme na asi největší martinův úlet. Ať si kdo chce co chce říká o středověku, prostě jedenácti a méněleté děti ty Martinovy nepřipomínají ani z rychlíku...
Nereagovala jsem na Sansu, ale na názor, že v jedenácti letech by měl být člověk mít reálné představy o světě... :-) Přijde mi to brzo, nic víc. Na Sansu jsem nereagovala, protože mi to přijde marné, vy si bude vést to svoje, my si budeme vést to svoje a nikam se nikdy nedostaneme, akorát se možná tak pohádáme :-D
@Ugla Gratulace, krásně vystiženo. Když jsem byl pranýřován za to, že jsem si dovolil k Sanse negativně laděný komentář, přesně tohle jsem měl na mysli, akorát jsem neměl sílu ani ochotu to takhle vypisovat...
@flanker.27 Náhodou, to je vážně něco. Ta holka má snad přečtenou celou wikipedii. Ani mezi dospělými neznám nikoho s takhle rozsáhlými znalostmi ze všech oborů. Ale když se někdo o přestávkách baví (ano opravdu, jí to baví) tím že čmárá po tabuli rovnice a vzorce z velice pokročilé fyziky, popřípadě počítá soustavy kvadratických a horších rovnic, tak je to dítě asi opravdu trošku dál no.
Komentáře
Ale jinak se nenechte rušit od debat o Sanse, právě jsem si podala popcorn a pohodlně se usadila v křesle...