Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1192022242534

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Ugla Naprostý souhlas :applause:
  • Samozřejmě. A říkejte si co chcete, jsou to více méně výmluvy. Sansa je rozmazlené drzé děcko které potřebovalo pořádnou výchovu a té se jí nedostalo.
  • Tak hlavně, že se kluci shodnete :-D Jen tak všeobecně, mně teda přijde 11 let ještě docela dost málo na to, aby člověk měl jasnou představu o realitě života. Člověk většinou dospívá až mnohem, mnohem později... K mládí prostě patří zaslepenost a určitá forma "hlouposti" (snad se nikdo neurazí) :-)
  • @Michelle Pokud slečna dovolí, tak já bych se, jakožto mladý člověk s dovolením urazil. ;) Tak, to by bylo. A teď fakta. Jakožto příslušník vysoce postaveného rodu měla být od mala vedena k jakési politické prozíravosti, a navíc, je rozdíl mezi dětskou hloupostí a povýšeným, ignorantským a stupidním chováním. Navíc jak zmínil Ugla, aspoň té Jeyne jakožto svojí kamarádce mohla přát nějaké to štěstí ale ne, ona je přece nižší původu a to je strašně fuj. A víš ty co Michelle? Já protože mám v žilách nejen modrou, ale dokonce duhovou krev a to prosím pěkně ještě se třpytkami se s Tebou již nadále odmítám bavit, protože nejsi můj vysněný neexistující idol. Ne dělám si srandu to bych samozřejmě vážně nikdy neřekl, ale asi tohle by ti řekla (myslela by si o tobě) Sansa.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak jako takhle. Zrovna u nás byla na návštěve ségra s desetiletým synovcem. A jak bych to - všechny Starkovic děti, dokonce i Sansa, jsou v porovnání s průměrným dítětem myslivny. Řek bych že tu narážíme na asi největší martinův úlet. Ať si kdo chce co chce říká o středověku, prostě jedenácti a méněleté děti ty Martinovy nepřipomínají ani z rychlíku...
  • Nereagovala jsem na Sansu, ale na názor, že v jedenácti letech by měl být člověk mít reálné představy o světě... :-) Přijde mi to brzo, nic víc. Na Sansu jsem nereagovala, protože mi to přijde marné, vy si bude vést to svoje, my si budeme vést to svoje a nikam se nikdy nedostaneme, akorát se možná tak pohádáme :-D
  • @flanker.27 Tak to neznáš Zuzanku z naší školy. V jedenácti letech je ženskou verzí Sheldona Coopera.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Nemluvím o exotech :)
  • @Ugla Gratulace, krásně vystiženo. Když jsem byl pranýřován za to, že jsem si dovolil k Sanse negativně laděný komentář, přesně tohle jsem měl na mysli, akorát jsem neměl sílu ani ochotu to takhle vypisovat...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. prosince 2012
    @flanker.27 Náhodou, to je vážně něco. Ta holka má snad přečtenou celou wikipedii. Ani mezi dospělými neznám nikoho s takhle rozsáhlými znalostmi ze všech oborů. Ale když se někdo o přestávkách baví (ano opravdu, jí to baví) tím že čmárá po tabuli rovnice a vzorce z velice pokročilé fyziky, popřípadě počítá soustavy kvadratických a horších rovnic, tak je to dítě asi opravdu trošku dál no.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Výjimka potvrzující pravidlo.

Ale jinak se nenechte rušit od debat o Sanse, právě jsem si podala popcorn a pohodlně se usadila v křesle...
  • @Bortas: Lui, Lui, pořád jenom fňukáš Lui. Víš kolikrát já tu byl pranýřován za své komentáře k Sanse?
  • @Everett_Young Věřím, že velmi často, já bych na to neměl nervy. Pokud můj komentář chápeš jako fňukání, tvoje věc, jen jsem chválil Uglův komentář.
  • Reagovala bych, ale nějak se mi do toho nechce. Je to jak když hrách na stěnu hází, "argumenty" stále stejné, stále o stejné hodnotě... :(
  • slovo proti slov..nič viac nik nemá
    A co bys chtěl víc? Kulometnou palbu do řad nepřátel?
  • Rozhodne b to bolo zaujimavejšie než ten film čo pozerám... začnite
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Gardien : V tom případě ti uniká význam slova diskuze. Doporučuji dostudovat a až pak se vrátit.
  • @Nevada : prepáč ale toto už davno nie je diskusia.. len štekanie svojej vlastnej pravdy... moment tak nič pardon
  • Úplně mám strach sem nahlédnout, co nového zas přibylo. :-)
  • @heavy_head Jen se podívej, ať vidíš co je tvoje princeznička zač. Ale připrav si záchranku
    Ještěže ty Starky máte. Na koho byste pak házeli všechno špatné v Západozemí...
  • @Nevada Třeba na Cersei. Nebo na Jaimeho. Nebo klidně na Lyannu. Prostě na kohokoli jen ukážeš.
  • Lyanna je Stark :D
  • @Joe Gyry nevadí. I bez Starků to můžeme házet na Starky.
  • Je fakt zaujimave, ako si Sansu podavaju iba muzi, a to vacsinou ti, ktorym je nast. Zamysleli ste sa niekedy nad dovodom, chlapci?
  • @Hildegarda Zrovna dneska jsem se nad tím taky pozastavila. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.