@Hildegarda Toto je zcela nepodložená a skandální pomluva a budu na ni reagovat, jen co uklidím svou sbírku Playboyů =D
Nepopírám, že děvčata se mi líbí, nicméně mám ten film skutečně docela rád jako takový...
Ono u filmů Hammer Studios ta soft erotika byla prostě funkční součást filmu. Ovšem co do erotiky je v Twins of Evil jen nějaký ten odhalený hrudník a hlubší než malé výstřihy, ale proti takovým Vampire Lovers je to vyloženě cudné :)
Hm... :D. Tak trochu jako ty z Interview, ale tošku mixnuté Darrenem Shanem a taky víc oproštěné od "Bramovských" představ. Možná i trochu tak, jak si je lidi představovali před Bramem. Ale mám to rozdělené regionálně, takže třeba ti východní jsou víc "Underworld" a ti západní zase víc "Armand". Nevím, jak bych to popsala. Stárnou, vidí se (občas) v zrcadle, nefunguje na ně kříž, svěcená voda atd., vypadají víc jako lidi (nemají špičáky - jen někteří) atd. A taky jsou někteří vtipní, veselí, nosí moderní oblečení atd., nejsou to takoví ti "depresivní upíři v černém".
Armand je Antonio Banderas z Interview z upírem :D. Každopádně mám tam víc rozdílů (některé i podstatnější), ale zase je tady nechci moc vypisovat (je to tajemství! :D)
@svoa00 Se teda nepřetrhnem, aby z nás byl chovnej dobytek a krvesajové pak slíznou všechnu smet-teda takovou tu červenou hustou věc, co se vobjeví, když se říznete do prstíčku :)
Neříkám, že byl Gympl nějaká realistická adaptace střední školy. Ale mě to zase tak blbý nepřišlo. Samozřejmě je to všechno dovedený do extrémů, ale pořád mi to připadá jako věrnější adaptace školy, než to co se dá vidět v těch nekonečných seriálech co jednou na nově, tam když jsem někdy zahlídl kousek co se měl odehrávat ve škole, tak se mi nad tím chtělo brečet, jak to vyznělo trapně. A u tohoto jsem se občas i zasmál...
Nejvíc, co mi na podobných filmech a seriálech je vadí je to, že tam pořád dokola omílají, jaká je škola děsnej opruz a že by ji nejradši vyhodili do povětří. Já jsem do školy chodila ráda (zní to jako vzpomínání na srazu po padesáti letech, ale je to tak). Uznávám, párkrát jsem možná přišla pozdě, párkrát jsem nepřišla vůbec, párkrát jsem netoužila po ničem jiným, než jen vypadnout a nikdy se už tam nevrátit, ale jinak jsem měla ke škole opravdu moc pozitivní vztah ;-)
@Lady Sansa - Zkusím namátkou: Jako zabít ptáčka, Sunset Boulevard, Sladká vůně úspěchu, Cizinci ve vlaku. Pokud Ti nevadí Asie, tak třeba Seppuku nebo Vzpoura (Toshirô Mifune) Z novějších se mi dost líbil Hráč s Timem Robbinsem nebo Insider s Crowem. A Closet Land. Případně pro změnu korejské filmy Matka nebo Joint Security Area.
@BenNevis koukam že je to všude stejný:D 1.nepovolenej výlet bez dozoru v kempu v období maturit (bordel, zasahovala policie)(já tam nebyl já byl hodný:P)-pracovní sobota na den otevřených dveří i ti kdo tam nebyli 2.odnesení sloupku znaceni oznacujici prekazku na silnici mezi auto fyzikáře
Komentáře
V jedné fantasy sérii, co jsem četla, měli upíři doma své stádečko lidí na krmení.
Nepopírám, že děvčata se mi líbí, nicméně mám ten film skutečně docela rád jako takový...
Ono u filmů Hammer Studios ta soft erotika byla prostě funkční součást filmu. Ovšem co do erotiky je v Twins of Evil jen nějaký ten odhalený hrudník a hlubší než malé výstřihy, ale proti takovým Vampire Lovers je to vyloženě cudné :)
@Kolikokoli A to jsou jací?
Co je "Armand"?
Každopádně mám tam víc rozdílů (některé i podstatnější), ale zase je tady nechci moc vypisovat (je to tajemství! :D)
A u tohoto jsem se občas i zasmál...
Na východ od ráje doporučuju přečíst.
Z novějších se mi dost líbil Hráč s Timem Robbinsem nebo Insider s Crowem. A Closet Land. Případně pro změnu korejské filmy Matka nebo Joint Security Area.
1.nepovolenej výlet bez dozoru v kempu v období maturit (bordel, zasahovala policie)(já tam nebyl já byl hodný:P)-pracovní sobota na den otevřených dveří i ti kdo tam nebyli
2.odnesení sloupku znaceni oznacujici prekazku na silnici mezi auto fyzikáře