Naše učitelka na základce, vždycky přišla nas*aná do třídy. Hodila písemky na stůl a vyjmenovala několik dvojic či trojic až čtveřic z naší třídy. Pak se zeptala kdo od koho opisoval, protože měli v písemce stejné chyby. :D
Já s jedním klukem jsme to takhle měli v šesté třídě, ale bylo to za domácí úkol - udělat osnovu. Já jsem jí napsal, ten kluk se přišel poradit, jak jsem to udělal, tak jsem mu to nechal prohlídnout, ať se tím inspiruje, jenže on to doslova opsal. Tak si nás učitelka pak vyvolala, leč bylo jasný, kdo opsal od koho (nebyl zrovna myslivna), takže já dostal za 1 a on za 5.
Já před dvěma lety nechala opsat kamaráda test z nějaké psychologie (vývojová či osobnosti, už nevím). Měli jsme to slovo od slova stejné, protože šlo o jedno či více slovné odpovědi. Já dostala 1 a on neprošel - jo a ta doktorandka ho nesnášela :D
No ono to práve výnimočne nie je skromnosť, ja som na seba vážne hrdý :D Ono je to inšpirované jedným nemenovaným seriálom, na ktorý som sa naviazal, snáď to nevadí :)
Komentáře
ja prave pisem :)
Tentokrát hodlám dodat větší než malé množství povídek. :-x
Tipuju, že drtivá většina bude o zvířátkách. :-)
Ale tiež by som chcel stihnúť malú báseň o zvieratku :( Ráta sa ako zvieratko aj Illyrio Mopatis?
"A pak se najednou probudil. Doma ve své posteli. Byl to jen sem, jen obyčejný sen."