Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1636466686975

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa To nějak splácáme, neboj. É, kolik že je 1+1?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Krisa Jo, to bude ono :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Naše učitelka na základce, vždycky přišla nas*aná do třídy. Hodila písemky na stůl a vyjmenovala několik dvojic či trojic až čtveřic z naší třídy. Pak se zeptala kdo od koho opisoval, protože měli v písemce stejné chyby. :D
    Já s jedním klukem jsme to takhle měli v šesté třídě, ale bylo to za domácí úkol - udělat osnovu. Já jsem jí napsal, ten kluk se přišel poradit, jak jsem to udělal, tak jsem mu to nechal prohlídnout, ať se tím inspiruje, jenže on to doslova opsal. Tak si nás učitelka pak vyvolala, leč bylo jasný, kdo opsal od koho (nebyl zrovna myslivna), takže já dostal za 1 a on za 5.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já před dvěma lety nechala opsat kamaráda test z nějaké psychologie (vývojová či osobnosti, už nevím). Měli jsme to slovo od slova stejné, protože šlo o jedno či více slovné odpovědi. Já dostala 1 a on neprošel - jo a ta doktorandka ho nesnášela :D
  • Hmm Brynden Bloodraven.. Škodaže to nezapadá do témat súťaže
    Ještě tři dny a finito. Když napíši každý den jednu kapitolu tak to stihnu :D
  • @Montezuma3 taky tak
    ja prave pisem :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A ja nestíhám a práve prerušili štrajk :D
  • Ja som sa nezmestil do témy... někdy pŘíště
  • Jestli to Alek neprodlouží o další měsíc, tak byste měli do pátku hejbnout kostrou. ;-)
    Tentokrát hodlám dodat větší než malé množství povídek. :-x
    Už žádné prodlužování, těšim se, že si o víkendu počtu.
    Ja tu sedím hodinu a to som si len rozpamätne prečítal, čo som napísal predtým :D Asi si musím vážne švihnúť :D
  • švihajte, švihajte
  • Haha, já jsem vzorná, už to mám od října, páč jsem počítala, že to bude končit 30.10. :-D
  • Taky se těším. Pevně doufám, že stálí pisatelé opět nezklamou a přidají se i nějací noví. 8-)
    Tipuju, že drtivá většina bude o zvířátkách. :-)
    Ja neviem ako dlho čakám, kým budem mať príležitosť na Alt relitu, takže to teraz využívam :D

Ale tiež by som chcel stihnúť malú báseň o zvieratku :( Ráta sa ako zvieratko aj Illyrio Mopatis?
  • @Branislav_Gepeto Borci dodávají dvě a více. 8-) =D
    @heavy_head Borec práve píše druhú časť tretej kapitoly a malo by ich byť šesť štvordielnych =D
    Poslušne hlásim, že som to konečne dokončil. :) A som na seba hrdý.. Ak nikomu inému, aspoň mne sa to bude páčiť :D
  • Jo, jo, už jen ladím drobky... a Gepeto, nebuď skromnej, každý přece ví, že všechna díla jsou tu extratřída a kapitola sama pro sebe...
    No ono to práve výnimočne nie je skromnosť, ja som na seba vážne hrdý :D Ono je to inšpirované jedným nemenovaným seriálom, na ktorý som sa naviazal, snáď to nevadí :)
  • Já jsem se taky inspirovala seriálem - Hrou o trůny, tak doufám, že to nevadí a není to out of topic :-D
    @Lady Sansa :D Takže tvoja poviedka bude zrejme samý sex, vražda, Talisa, Ros :D
  • Kdepak, Ros, Ros, Roshovor Aryi s Tywinem a epilog s Ros a nepodstatnou děvkou č.2 :-D
  • Tak nevím jestli to vůbec dopíšu. Hlavní hrdina se mi dostal do zapeklité situace a já teď nevím, jak ho z toho vymotat, aby to dávalo smysl :D
    @Dreamer
    "A pak se najednou probudil. Doma ve své posteli. Byl to jen sem, jen obyčejný sen."
  • To ne, ještě nemůže být konec, mám s ním ještě jiné plány :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.