Já bych mohla třeba hned, už jsem si předběžně určila kladně bodované postavy. Ale počítám, že se nikomu nebude chtít začít, takže to nejspíš někde na to pondělí zůstane... :)
Jenom si tak dovolím tipovat, kdo postoupí z druhého kola, abych se pak mohla vrátit a ověřit svůj odhad ;)
CA – Wyman Manderly, Robb Stark CB – Mistr Luwin, Stannis Baratheon CC - Brynden Tully, Daenerys Targaryen CD - Jaime Lannister, Melisandra
CE - Eddard Stark, Bran Stark CF - Jeor Mormont, Barristan Selmy CG - Tyrion Lannister, Catelyn Stark CH - Mistr Aemon, Jorah Mormont, Myrcella Baratheon, Val (tady jsem v koncích, tohle bude skupina smrti)
CI - Ygritte, Bronn CJ - Sansa Stark, Rhaegar Targaryen CK - Mance Nájezdník, Oša CL - Arya Stark, Theon Greyjoy
CM - Sandor Clegane, Davos Seaworth CN - Jon Sníh, Samwell Tarly (zdálo se mi, že Sam má větší podporu než Brienne) CO - Doran Martell, Benjen Stark CP - Bolestínský Edd, Oberyn Martell
Pro mě je teda nejvíc vražedná CD - Jaime Lannister, Jojen Reed, Melisandra, Gendry CE - Eddard Stark, Bran Stark, Varys, Jon Connington a CN - Jon Sníh, Samwell Tarly, Lyanna Stark, Brienne z Tarthu,
u těch si asi hodím kostkou, koho budu hodnotit jako druhého (+1).
Rhaegar IMHO nemá šanci na postup, ale nebudu ještě malovat Targaryena na zeď.
@sveva Ned a Bran Conningtona a Varyse snadno dají. Varys sice bude dostávat body za svojí chytrou hlavu, ale nemyslím, že dost lidí na něj má ujasněný názor a ani je nefascinuje tak jako Tywin nebo Malíček. A Ašu oproti Rhaegarovi na postup netipuju čistě proto, že je Greyjoy.
Mno ale ved nam to malo vydrzat do Vichrov :!: Navrhujem predlzit kazde dalsie kolo tak, aby bol na postup potrebny dvojnasobok bodov kola predosleho. Lebo inak mame po Vianociach :(
@Hildegarda na druhou stranu si vem, jak hrozně otravné byly některé skupiny. to už pomalu nikoho nebavilo hlasovat. ale uznávám, že už nám většinou zůstává jen výkvět.
Komentáře
Rodrik Cassel -1 (72)
Hnědý Ben Plumm +2 (27)
Rodrik Cassel +2 (74)
Hnědý Ben Plumm -1 (26)
Rodrik Cassel +2 (76)
Hnědý Ben Plumm -1 (25)
Rodrik Cassel -1 (75)
Hnědý Ben Plumm +2 (27)
Rodrik Cassel +2 (77)
Hnědý Ben Plumm -1 (26)
Rodrik Cassel +2 (79)
HBP -1 (25)
Jinak jsem pro začátek druhého kola v pondělí. Nebo alespoň 1. prosince. :D
CA – Wyman Manderly, Robb Stark
CB – Mistr Luwin, Stannis Baratheon
CC - Brynden Tully, Daenerys Targaryen
CD - Jaime Lannister, Melisandra
CE - Eddard Stark, Bran Stark
CF - Jeor Mormont, Barristan Selmy
CG - Tyrion Lannister, Catelyn Stark
CH - Mistr Aemon, Jorah Mormont, Myrcella Baratheon, Val (tady jsem v koncích, tohle bude skupina smrti)
CI - Ygritte, Bronn
CJ - Sansa Stark, Rhaegar Targaryen
CK - Mance Nájezdník, Oša
CL - Arya Stark, Theon Greyjoy
CM - Sandor Clegane, Davos Seaworth
CN - Jon Sníh, Samwell Tarly (zdálo se mi, že Sam má větší podporu než Brienne)
CO - Doran Martell, Benjen Stark
CP - Bolestínský Edd, Oberyn Martell
CD - Jaime Lannister, Jojen Reed, Melisandra, Gendry
A u téhle je to víceméně jasné:
CF - Jeor Mormont, Barristan Selmy, Quaithe, Robert Arryn
BTW: Zase som si všimol, že nemáme skuinu DVD ... :-k
CD - Jaime Lannister, Jojen Reed, Melisandra, Gendry
CE - Eddard Stark, Bran Stark, Varys, Jon Connington
a
CN - Jon Sníh, Samwell Tarly, Lyanna Stark, Brienne z Tarthu,
u těch si asi hodím kostkou, koho budu hodnotit jako druhého (+1).
Rhaegar IMHO nemá šanci na postup, ale nebudu ještě malovat Targaryena na zeď.
Navrhujem predlzit kazde dalsie kolo tak, aby bol na postup potrebny dvojnasobok bodov kola predosleho. Lebo inak mame po Vianociach :(
Zase aby to nezačalo být únavné... :roll: