Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
17374767879581

Komentáře

• upraveno 29. listopadu 2012
  • @Chmur Yop. Akorát ta první skupina smrti mi tak moc nepřipadá - že postoupí Luwin a Dany se dalo čekat, Kevan je sice sympaťák, ale Luwin je srdíčko a Dany je jedna z hlavních postav.
  • @Chmur V rozpise 2.kola take skupiny nevidim, ani take rozdelenie postav. Teraz neviem, ci si urobil chybu Ty alebo Monte
  • @Hildegarda : Psal jsem jenom o prvním kole...tak nevím???
  • @Chmur :3eyed:
    Moja chyba, ja uz sa akosi velmi do buducnosti pozeram. A mam akesi spankove resty :)
  • tak co kolik máte u vás sněhu"?U nás od rána sneží a nechce přestat.
  • Já se těšila, že se ráno probudím a všude bude sníh, ale čekalo mě zklamání :-(
  • Nemám rád sníh, nemám rád zimu, nemám rád zimní sporty...... :twisted:
    U nás nanejvýš "Chčije a chčije!" a ani to už ne. Ale od rána strašně foukalo. Takový ten pěkně mrazivý větřík... :weirwood:
    pozn.: Terezín, takže Polabská nížina střižená s Českým středohořím
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @M1on
    No hlásili sneženie, ale u nás len dážď. Ak vynechám to, že by som mohol zmoknúť a že Beredt je vždy z vonku zasvinený od blata, takže ho musím umývať, tak pre mňa ideáne - chlad, tma, krásna obloha, čistý vzduch, málo ľudí vonku. Ako ja milujem dážde. A ten zvuk, čo tvoria padajúce kvapky, silné vetry a hromy. Úžasné.

@Chmur
    Od južanského Lannistera sa ani nedivím :P =D Nu, ja mám najradšej belobu zimy, jej chlad, ten pokoj, predvianočnú atmosféru (ktorú máme prakticky už v novembri). Takže adšej jeseň a zima než leto.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Jak já už se těším na léto a prázdniny:-)
  • @Chmur to si umíš vybrat v rámci republiky místo k žití (s tvým přístupem k zimě :-)
  • U nás přes den něco nad deseti nad nulou a polojasno, takže sníh se nekoná. Ale už to z Čech pomalu leze.
  • Tady na Vysočině akorát tak prší, ale tím to končí...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Vývoj od rána: déšť, déšť se sněhem, sníh s deštěm, sníh.
    @Chmur
    Aké kresťanské tradície máš na mysli. Väčšina toho kresťansky nekresťanského typu Vianoce a Veľká noc, čo sú asi jediné, ktoré sú také veľké, sa slávia beztak skoro všade. :)
  • A ja snih chci a nemam
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já mít dnes k večeři játra s cibulí :-) Já cítit se teď moc moc silný.
  • @Montezuma3 Ještě že ty nemít kobylky v medu :-)
    @Branislav_Gepeto: Už jsi někdy slavil Vánoce v Saúdské Arábii?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Branislav_Gepeto My jako národ ateistů přemýšlíme hlavně nad tím, jak to udělat, abysme měli mezi Vánoci a Silvestrem volno. Je to smutný, ale pro spoustu lidí je to jenom o tom, že na Štědrý den dostanou předražený dárky a pak se jsou taťkové ožrat do hospody :spike:
    @svoa00
    Nič smutné, bežné. Nie je veľa domácností, dokonca si dovolím povedať, že ani kresťanských, ktoré by nejako moc bralo to, že sa Ježiško narodil, všetci bažia po darčekoch :) Mňa baví tá atmosféra, mesto v snehu je tak pokojné, žiaria svetlá, počuješ vianočné koledy, predávajú sa sladké kolekcie, doma pečieme dobré koláče. Je to taká naozaj pokojná pohoda. V nijaké iné sviatky necítim taký pokoj ako počas Vianoc.

@Montezuma3
    No vidíš, mne sa tiež do kostola ani k spovedi nechce ísť, ale medzi ateistov by som sa nezaradil :D
    @Branislav_Gepeto Já mám taky to období ráda. V prosinci mám dokonce narozeniny, takže prosinec je pro mě měsíc oslav. Vytáhnu kozačky a oblíbený svetříky, svařuju vínu, dovolím si beztrestně ujíždět na čokoládě, jednou za rok jdu do kostela (ne jako turistka)... Listopad, leden a únor jsou pro mě ale utrpení.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.