Obsahove nema recenze chybu. Sem tam by se daly vytknout drobny chybky jazykoveho razu ci odlisnosti v terminech (pokud by tedy nekdo baziroval na prekladu knih od pani Brezakove:-)). Ale to jen tak na okraj. Skvela prace!
Hm... otázka je, jestli budou pokračovat v této D20 verzi, nebo to vydají jako jiné RPG (možná dokonce ne d20). A upřímně já bych teda z WW moc nadšený nebyl. Poslední dobou jsou jejich aktivity spíš ve směru MMORPG a v oblasti table-top RPG se jim už tak nedaří. Na druhou stranu Green Ronin - už úspěšně převedl na RPG třeba Svět zlodějů a jejich d20-fu je velmi vysoké.
K 1) I pro mě je ta věta taková těžkopádná...ale to vysvětlení je, myslim, obsaženo v předchozích odstavcích. Právě všechny ty šokový hodnoty, body reputace a vlivu, speciální útoky apod. by mohly být na začátečníky až moc.
Dalcor: jj, já to tak nějak vytušil, neboj, to jen že sem hledal hnidy.. ;) Jinak překlepy apod. chybky, kterých jsem si všiml, jsem opravil, nicméně klidně jí to dej, jestli se chudák holka tak nudí :)
Nenudí :) Píše seminárku a do toho jsem od pátku napsal 4 články pro různé časopisy. No snad se díky ní můj psaný projev zlepší. Je to problém s disgrafií a časem - v práci nemám čas po sobě číst co jsem napsal - zvlášť v příspěvcích a překlepy prostě nevidím ;) natož abych třeba psal ve wordu a kopíroval to na stránky. A co se týče gramatiky, tam nezbývá než se stydět ;)
Recenze je opravdu pěkná. Dalcor ujíždí na spoustě věcech. A kromě toho jsem taky já ten komu ujíždějí informace mezi prsty. Bratře řekni mi proč musíš vyžvanit úplně všecko co ti člověk řekne. Teď už ten článek musím napsat! :-)
Komentáře