A Game of Thrones a D20-based Open Gaming RPG

upraveno 5. dubna 2006 v RPG - hry na hrdiny
«1

Komentáře

• upraveno 5. dubna 2006
    Velmi dobře napsaná recenze. Opravdu mě to zaujalo, hlavně ty změny v herní mechanice.
  • upraveno 5. dubna 2006
    Vyborne napisana prehladova recenzia!
  • upraveno 5. dubna 2006
    vyřídím autorovi... jinak změny v mechanice jsou všeobecně vzato výborné.
  • upraveno 5. dubna 2006
    Děkuji, děkuji. Bohužel některé věci by si zasloužili více prostoru (Magie). A určitě se k tomu vrátím až z Alangem nějakou tu gamesku odehrajeme.
  • upraveno 5. dubna 2006
    Obsahove nema recenze chybu. Sem tam by se daly vytknout drobny chybky jazykoveho razu ci odlisnosti v terminech (pokud by tedy nekdo baziroval na prekladu knih od pani Brezakove:-)). Ale to jen tak na okraj. Skvela prace!
  • upraveno 7. dubna 2007
  • upraveno 7. dubna 2007
    Hm... otázka je, jestli budou pokračovat v této D20 verzi, nebo to vydají jako jiné RPG (možná dokonce ne d20). A upřímně já bych teda z WW moc nadšený nebyl. Poslední dobou jsou jejich aktivity spíš ve směru MMORPG a v oblasti table-top RPG se jim už tak nedaří. Na druhou stranu Green Ronin - už úspěšně převedl na RPG třeba Svět zlodějů a jejich d20-fu je velmi vysoké.
  • upraveno 7. dubna 2007
    Já myslel tedy že nejspíše to dostane WW, ne že bych byl nejraději, osobně bych byl pro Green Ronina, kdyby to bylo jako True20...
  • upraveno 8. dubna 2007
  • upraveno 8. dubna 2007
    K 1) I pro mě je ta věta taková těžkopádná...ale to vysvětlení je, myslim, obsaženo v předchozích odstavcích. Právě všechny ty šokový hodnoty, body reputace a vlivu, speciální útoky apod. by mohly být na začátečníky až moc.
  • upraveno 8. dubna 2007
  • upraveno 9. dubna 2007
  • upraveno 9. dubna 2007
  • upraveno 10. dubna 2007
    Dalcor: Ta editorka to s tebou očividně nemá lehký, mě vyčerpal už jen tenhle příspěvek - a to nejsem v tomhle směru tak náročnej ;)
    Jinak ten manifest jsem včera v rychlosti přeložil a opatřil komentářem tak je to ready k publikaci někdy...
    už se teším
    Dalcor: jj, já to tak nějak vytušil, neboj, to jen že sem hledal hnidy.. ;) Jinak překlepy apod. chybky, kterých jsem si všiml, jsem opravil, nicméně klidně jí to dej, jestli se chudák holka tak nudí :)
    Nenudí :) Píše seminárku a do toho jsem od pátku napsal 4 články pro různé časopisy. No snad se díky ní můj psaný projev zlepší. Je to problém s disgrafií a časem - v práci nemám čas po sobě číst co jsem napsal - zvlášť v příspěvcích a překlepy prostě nevidím ;) natož abych třeba psal ve wordu a kopíroval to na stránky. A co se týče gramatiky, tam nezbývá než se stydět ;)
  • upraveno 24. dubna 2007
    Huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    To True20 je bez záruky, ale na druhou stranu Green Ronin by byl sám proti sobě, kdyby to bylo něco jiného.
    No bratr chystá články o Blue Rose což je True 20 a já už mám příručku True20 taky. Dost zajímavá variace.
    Recenze je opravdu pěkná. Dalcor ujíždí na spoustě věcech. A kromě toho jsem taky já ten komu ujíždějí informace mezi prsty. Bratře řekni mi proč musíš vyžvanit úplně všecko co ti člověk řekne. Teď už ten článek musím napsat! :-)
    Nevím - co říkáš drahý bratře že píseň bude na True20?
    ja ja
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.