Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

1137138140142143313

Komentáře

• 33. bodování

Jon Sníh +2 (73)
    Rickard Karstark 0 (8)
    Edmure Tully -1 (17)
    Benjen Stark +1 (48)
  • 34. bodování

Jon Sníh +1 (74)
    Rickard Karstark 0 (8)
    Edmure Tully -1 (16)
    Benjen Stark +2 (50)
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 27. listopadu 2012
    35. bodování

Jon Sníh +1 (75)
    Rickard Karstark -1 (7)
    Edmure Tully 0 (16)
    Benjen Stark +2 (52)

Jon Sníh: jedna z mých oblíbených postav, takovej správňák pravej Stark. To že spal s Ygritte mu nezazlívám. Neměl moc na výběr (vezmeme-li v potaz situaci a to jak na něj Ygritte tlačila - na 17-letýho chlapa to vydržel sakra dlouho). Taky se mi líbí, že nechal jít divoký za zeď. Bylo to odvážné a nepopulární řešení. Ale myslím si, že tím zachránil tisíce životů (nejen divokých ale i jižanských). Sice nevím, jak je uživí, ale to není moje starost :))

Rickard Karstark: ze začátku mi byl sympatický. Ale po tom, jak zabil ty 2 rukojmí (byli to děcka sakra!) a ještě se smál Robbovi do obličeje: Myslím, že řekl něco ve smyslu: "Teď bude Robb dělat bububu, ale pak mi odpustí, stejně jako všem." Tzn. naznačil, že všichni můžou Robbovi s**t na hlavu, a podepsal si tím rozsudek smrti. Kdyby ho Robb nepopravil, nebyl by králem, ke kterému budou mít lordi respekt.

Edmure Tully: Oběť války a okolností. Pokadilo se mu na co šáhl i když to myslel dobře.

Benjen Stark: 1. průzkumník = drsoň, kterýho jen tak něco nezabije; DOUFÁÁÁM. Nejvíc je mi líbil v seriálu, tam je neuvěřitelně charizmatickej, takže body dávám sexy průzkumníkovi :)
  • 36. bodování

Jon Sníh +1 (76)
    Rickard Karstark +2 (9)
    Edmure Tully -1 (15)
    Benjen Stark +0 (52)
    OMG tady jeden týpek (Joe Gyry) zatrolluje a strhne se o tom debata jak blázen a každý na to píše svůj názor, event. žádá vysvětlení. Tu už jste všichni takoví Geeci a Aspergeři, že nepoznáte když si z vás někdo dělá srandu ???
  • upraveno 27. listopadu 2012
  • @MissUtahraptor jo já vím a dobře se bavím :D
    38. bodování

Jon Sníh +2 (78)
    Rickard Karstark 0 (9)
    Edmure Tully -1 (14)
    Benjen Stark +1 (53)
  • @MissUtahraptor Ještě ne, hlasoval jsem příliš brzo...
  • Áno robil som si len srandu, Jon je podľa mňa adept na výhru celej súťaže a má tak neuveriteľne nudnú skupinu že som sa chcel trocha pobaviť.
    Prvotný plán bol vyjadriť nesúhlas s postupom Lyanny, preto ten koment o Benjenovy (Benjen Stark nič o ňom od prvej knihy nevieme, už len za to by si zaslúžil 2 body), ale potom ma napadlo že Jonovi neublíži ak mu bod zoberiem a vykreslím ho v zlom svetle. Pardon nechcel som nikomu urobiť na večer zle, stále som čakal kedy sa niekto opýta či to myslím vážne.
  • @RedStar Chceš mi říct, že jsem neměla tu čest poslat Jona dál? :'-(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @MissUtahraptor Číslo bodování mám asi nechat, že?
  • @Michelle Je mi to líííto! (a kdybych počkal, na toho jednoho tak to budu já kdo ho pošle dál :D )
    ---
    .
    .
    39. bodování
    Jon Sníh +2 (80)
    Rickard Karstark -1 (8)
    Edmure Tully +1 (15)
    Benjen Stark 0 (53)
    40. Bodovanie

Rickard Karstark 0 (8)
    Edmure Tully -1 (14)
    Benjen Stark +2 (55)
    Nastala divná situácia -_-
  • @Branislav_Gepeto Jak divná? Odhlasuješ, smažeš, napíšeš o dva dál... ???????
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.